VIDEO Imagini fără perdea cu Putin/Mic, șchiop, cu o mână inertă, în Iran după drone

VIDEO Imagini fără perdea cu Putin/Mic, șchiop, cu o mână inertă, în Iran după drone

Putin șchiopătează pe covorul roșu, cu brațul atârnând fără vlagă, la coborârea din avion în Iran, unde se află pentru a cumpăra drone. Este a doua vizită a lui Putin în străinătate de la lansarea invaziei în Ucraina și apar din nou zvonuri despre sănătatea lui.

Putin a sosit în Iran pentru a achiziționa drone și pentru a forma o nouă „alianță de temut” antioccidentală, ambele țări fiind afectate de sancțiuni.

Consilierul american pe probleme de securitate națională Jake Sullivan a declarat că Teheranul plănuiește să furnizeze sute de drone de luptă Moscovei, iar soldații iranieni îi vor instrui pe omologii ruși în modul de utilizare a dronelor - lecțiile urmând să înceapă în doar câteva săptămâni.

Pe timpul vizitei în Iran, Putin a trimis două bombardiere supersonice Tu-160 cu rachete nucleare care au survolat Marea Barenț, la nord de Norvegia, Finlanda și Suedia, într-o nouă demonstrație de forță.

Desfășurarea a două avioane capabile să transporte și să lanseze focoase nucleare reprezintă un avertisment față de extinderea NATO de-a lungul graniței nordice a Rusiei.

Avioanele de luptă MiG-31 au escortat aeronavele Tu-160, supranumite "Lebedele albe", într-o misiune care a durat mai mult de șapte ore.

Cu toate mesajele sale de „forță”, analiștii se îndoiesc nu numai de sănătatea lui Putin, ci și de puterea lui de a se menține în funcție, potrivit canalului Telegram, care subliniază că la Kremlin a început bătălia pentru scaunul de președinte. Aici s-ar încadra și tentativa de asasinat asupra lui Nikolai Patrușev, în vârstă de 71 de ani, socotit succesorul lui Putin, care ar fi fost salvat de intervenția promptă a gărzilor sale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…