VIDEO Imagini în premieră cu resturile dronei căzute lângă Brăila

VIDEO Imagini în premieră cu resturile dronei căzute lângă Brăila

Portalul local DeBraila.ro a publicat vineri primele imagini cu resturile presupusei drone căzute în Insula Mare a Brăilei, la circa 8 km de orașul Brăila.

Imaginile arată fragmente metalice cu inscripții în alfabetul chirilic.

Un elicopter al Ministerului Apărării, Brigada Antitero de la SRI, echipaje de la Poliție, Jandarmerie și ISU se află în Insula Mare a Brăila, în zona fermei Filipoiu, unde o dronă militară s-a prăbușit pe câmp.

Craterul format are un diametru de aproximativ 4 metri, fiind extrem de vizibil și din aer, după cum se poate observa în imagini.

Locul prăbușirii dronei se află la 8 km de trecerea bac dinspre municipiul Brăila spre Insula Mare a Brăilei. Autoritățile au fost alertate, joi seara, în jurul orei 21:45, cu privire la prăbușirea dronei. De atunci, zona este izolată de oamenii legii. Martorii citați de DeBraila.ro susțin că s-a auzit o bubuitură puternică în momentul prăbușirii dronei.

Imagini surprinse de portalul local DeBraila.ro:


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?