VIDEO Imagini INCREDIBILE! Priviți, Dragnea, huiduit și băgat pe furiș în Casa Sindicatelor din Botoșani!

VIDEO Imagini INCREDIBILE! Priviți, Dragnea, huiduit și băgat pe furiș în Casa Sindicatelor din Botoșani!

Liderul PSD dar şi miniştrii cu care a venit la Botoşani au ajuns la Casa de Cultură a Sindicatelor, în parcarea din lateralul instituţiei, unde accesul era restricţionat de o sumedenie de jandarmi, dar şi ofiţeri în civil. Forţele de ordine nu permiteau nimănui să se apropie de acest perimetru. Oficialii PSD au intrat pe acolo în Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a evita pe contramanifestanţii care scandează vis-a-vis, potrivit botosaneanul.ro.

Cineva a alergat spre parcarea menţionată şi a strigat ministrului Teodorovici:

„De ce fugiţi de lume, de ce nu aţi intrat prin faţă?”

Ministrul de Finanţe a răspuns:

 „Numai la asta sunteţi buni, să criticaţi, intrăm pe unde vreţi voi”

 Ulterior, mai scrie publicația locală, Liviu Dragnea a ieşit din interior pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, pentru a face o baie de mulţime printre oamenii aduşi în majoritatea lor de la ţară pentru a-l aplauda.

Liderul PSD a fost așteptat de un grup consistent de protestatari în fața Casei de Cultură a Sindicatelor. Aceștia l-au huiduit pe liderul PSD și au strigat lozinci precum: ”Nu vrem să fim conduși de hoți”, ”PSD, Ciuma roșie”, ”DNA să vină să vă ia”, ”La închisoare, fără suspendare”, ”Dragnea la Jilava”, ”În democraţie hoţii stau la puşcărie” sau ”Dragnea nu uita, Botoșaniul nu te vrea”.

Ieri, la Suceava, Liviu Dragnea a fost confruntat la un miting electoral din Suceava chiar de către un participant la reuniunea social-democrată. Discursul liderului PSD a fost întrerupt de o persoană din public care i-a strigat că social-democrații nu au făcut nimic pentru satul românesc.

L. Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?
Participant la miting: Nimic!

L. Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…








Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”