VIDEO Imagini înfiorătoare în Costineşti! Copii înfometați, desculți, nespălați, trimiși la cerșit până la extenuare. Reacție halucinantă a autorităților!

VIDEO Imagini înfiorătoare în Costineşti! Copii înfometați, desculți, nespălați, trimiși la cerșit până la extenuare. Reacție halucinantă a autorităților!

Imagini cutremurătoare în Costineşti! Copii înfometați, desculți, nespălați, trimiși la cerșit până la extenuare. Reacție halucinantă a autorităților!

Imagini incredibile surprinse pe străzile Costineștiului, publicate de jurnalista Andreea Trandafirescu: copii înfometați, desculți, nespălați, trimiși la cerșit, până la extenuare. Dorm pe trotuare, în stațiune, fără a fi întrebați nimic de autorități. Există și un loc în care minorii merg să predea câștigurile.

Copiii au fost observaţi în mai multe locuri din Costineşti, în zona gării sau în apropierea unui hotel. Întrebaţi de ce stau acolo, ei au susţinut că aşteaptă o soră să vină să îi ia. 

Ei au vârste cuprinse între 6 şi 12 ani. Unii au fost surprinşi în timp ce ţin în braţe animale sau jucării primite. 

În multe dintre fotografii sunt văzuţi în timp ce dorm pe cartoane.

Poliţiştii şi angajaţi de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa au făcut verificări aseară în staţiunea Costineşti, în căutarea copiilor şi a celor care i-au trimis la cerşit. Nu au găsit însă pe nimeni. Ancheta a fost extinsă şi în celelalte staţiuni de pe litoral şi vor continua şi azi.

Oana Mănoilă, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Asistenţă Socială Constanţa, a declarat la Digi24 că a fost verificată toată staţiunea, dar că nu au fost găsiţi minori în situaţiile semnalate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 Așa o fi?

4 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL

5 Priviți, lui Dan Vîlceanu i-au dat „carne” pe buletinele de vot!