VIDEO Imagini neverosimile de la Australian Open! Camerele jucătorilor, infestate de șoareci

VIDEO Imagini neverosimile de la Australian Open! Camerele jucătorilor, infestate de șoareci

Yulia Putintseva, ”vizitată” de un șoarece în camera de hotel în care stă în carantină

Yulia Putintseva a publicat, din nou, un video în care prezintă condițiile din hotel, alături de mesajul: ”Altă cameră, aceeași poveste. Am vrut să mă culc, dar n-am cum”.

La aproximativ o oră de la publicarea primului video, Yulia Putintseva a revenit cu un nou filmuleț, în care arată că, de fapt, nu e un singur șoarece în hotel.

Din cauza incidentelor”, Yulia Putintseva a cerut să-i fie din nou schimbată camera, dar acum s-a lovit de un refuz: ”Mișto, cei de la recepție mi-au spus că hotelul este plin și nu mă pot ajuta”.

Recent, după ce s-a plâns pentru prima dată de condițiile din hotel și, mai ales, a lipsa aerului condițiat, Yulia Putintseva a avut un schimb mai dur de replici cu Rennae Stubbs, fostă jucătoare de tenis din Australia, în prezent analist de televiziune. Acum, jucătoarea din Kazahstan a profitat de noile probleme cauzate de șoarecele din cameră și a ”înțepat-o” pe australiancă.

Rennae Stubbs, acum ce mai zici? Ar trebui să nu mă plâng și să mă duc la culcare?”, a scris Putintseva.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”