VIDEO Imagini rare, din intimitate, cu Dan Șucu, noul boss de la Rapid

VIDEO Imagini rare, din intimitate, cu Dan Șucu, noul boss de la Rapid

Dan Șucu este un om bogat, fără doar și poate, iar acest lucru, ai spune, nu mai este o noutate. Ceea ce voiam noi să spunem este că imensul afacerist deține nu doar bogății materiale, ci mai degrabă umane, pe care se îngrijește să le aibă în siguranță. Două dintre aceste averi sunt cele două prime moștenitoare, fiicele pe care le are cu prima soție, Camelia Șucu, Ioana și Cristina.

În ciuda faptului că a existat o perioadă, după divorțul de răsunet, în care emoțiile din familie nu au fost neapărat cele de mai bun augur, știm deja, timpul vindecă rănile, fapt demonstrat de superba relație dintre fiice și tată care există acum. Iar aceasta nu este o veste auzită ca și bârfă pe la terasele din oraș, este, desigur, o evidență punctată de o ședință foto tip paparazzi realizată zilele trecute de reporterii Mediaflux.ro .

Dan Șucu și-a scos fetele la masă

Pe lângă faptul că este un tată care și-a dorit să-și crească moștenitorii în spiritul libertății de gândire și acțiune, Dan Șucu reușește cu eleganță să iasă din „papucii de casă” de părinte și să se „monteze” în pantofii de afacerist și să-și sfătuiască fiicele să ia cele mai bune decizii de business.

Nu o dată, acționarului de la Rapid a mărturisit faptul că îi place să creadă că le-a dat copiilor lui undița și i-a învățat să prindă peștele, nu l-a prins el pentru ei.

Acum… revenind la întâlnirea fotografiată de paparazzi Mediaflux.ro, îl vedem pe Dan Șucu care iese împreună cu fetele din incinta unui restaurant de lux des frecventat de familia Șucu. Grijuliu, părintele își petrece fetele până la mașină după o întâlnire despre care am putea spune cu certitudine că a fost și despre afaceri, altfel cum s-ar putea întâmpla lucrurile.

Cei trei, tată și fiice, au petrecut minute bune la masă, însoțiți de jumătățile tinerelor doamne. Discuțiile au fost intense, dar prietenoase, stropite cu zâmbete și câte „brașoavă”, două, semnate de Dan Șucu despre care știm că are simțul umorului bine pus la… buzunar.

Zâmbăreți și cu vibe-ul sus, Șucu Gang nu fac economie de gesturi pline de afecțiune, la despărțire, și parcă nu s-ar da duși unul din compania celuilalt. Mai spun o vorbă, mai ciupesc un sărut pe obraz, ba o îmbrățișare, furtună de tandrențe și vibe bun în familia celui despre care putem spune că este unul dintre cei mai bogați români.

Între timp, desigur că afaceristul mai este oprit de unul altul, la rândul lor clienți ai restaurantului, pe care-i „anturează” scurt și cordial.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat