VIDEO Imagini ȘOCANTE! Priviți ce le-au făcut milițienii timișorenilor veniți în București să-și comemoreze morții! Toți românii ar trebui să vadă asta!

VIDEO Imagini ȘOCANTE! Priviți ce le-au făcut milițienii timișorenilor veniți în București să-și comemoreze morții! Toți românii ar trebui să vadă asta!

Imagini ȘOCANTE! Priviți ce le-au făcut milițienii timișorenilor veniți în București să-și comemoreze morții! Toți românii ar trebui să vadă asta! „Autocarul timisorenilor veniti in Bucuresti sa-si comemoreze mortii - oamenii impuscati in Piata Operei, asasinati in Spitalul Judetean Timisoara si arsi la Crematoriul din Bucuresti - a fost blocat in aceasta dimineata de 20 Decembrie de 5 masini de Politie in Piata Universitatii pe spatiul hasurat de langa Troita unde oprisein afara carosabilului, ca in fiecare an, pentru deounerea unei coroane de flori in cinstea celor asasinati pe 21 Decembrie 1989 ... A surprins modul agresiv in care niste tineri militieni de la circulatie i-au abordat si bruscat pe cei care in decembrie 1989 au fost in primele randuri”, relatează pe contul său de Facebook Antonie Popescu.

Citiți textul integral:

„RUSINE!
Autocarul timisorenilor veniti in Bucuresti sa-si comemoreze mortii - oamenii impuscati in Piata Operei, asasinati in Spitalul Judetean Timisoara si arsi la Crematoriul din Bucuresti - a fost blocat in aceasta dimineata de 20 Decembrie de 5 masini de Politie in Piata Universitatii pe spatiul hasurat de langa Troita unde oprisein afara carosabilului, ca in fiecare an, pentru deounerea unei coroane de flori in cinstea celor asasinati pe 21 Decembrie 1989 ... A surprins modul agresiv in care niste tineri militieni de la circulatie i-au abordat si bruscat pe cei care in decembrie 1989 au fost in primele randuri ...
Priviti imaginile in care pur si simplu prin excesul de zel si 5 echipaje mobilizate inutil, tinerii militieni, desi datori Cetateanului, saboteaza imaginea Politiei si Ministerului de Interne...!
Teodor Maries le-a prezentat cardul de identitate si le-a spus sa stea linistiti ca e un scurt moment comemorativ ...
Tot in replica, tinerii MAI i-au intocmit un proces verbal de contraventie !
Tinerii "militieni"" au facut totul " pentru a le strica linistea acestui moment!:(
"Si ce, au murit pentru noi?!" - le-a strigat puiul de militian unei timisorence care incerca sa le spuna cum a fost sacrificiul copiilor si sotilor lor!”
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

4 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

5 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el