VIDEO Imagini spectaculoase de la nivelul avioanelor Su-25 ucrainene atacând pozițiile rusești la Izium

VIDEO Imagini spectaculoase de la nivelul avioanelor Su-25 ucrainene atacând pozițiile rusești la Izium

O înregistrare video rară realizată din dronă și distribuită miercuri pe rețelele de socializare arată cum se văd din aer lansările de rachete asupra pozițiilor rusești de către avioane Suhoi-25 ucrainene.

Avioane ucrainene Su-25 bombardant pozitiile rusestiFoto: Captura video

Atacurile ar fi fost efectuate de două avioane Suhoi ale celei de-a 16 Brigăzi a Armatei de Aviația din cadrul Forțelor Aeriene ale Ucrainei în timp ce înregistrarea a fost realizată cu drone donate de o organizație ce se ocupă de sprijinirea veteranilor ucraineni.

Filmarea a fost geolocalizată independent, atacul având loc asupra unor poziții rusești aflate la sud de orașul Izium din regiunea Harkov.

Armata 35 de Arme Combinate a Rusiei fost decimată în pădurile din Izium din cauza comandanților incompetenți, potrivit evaluării publicate sâmbătă de Institutul pentru Studiul Războiului din SUA.

Rușii, făcuți praf de forțele armate ucrainene lângă Izium

Un blogger militar rus citat de analiștii american a publicat un mesaj lung vineri, în care susținea că aproape întreaga Armată 35 de Arme Combinate a fost distrusă în Izium din cauza comandanților ruși care nu ar fi luat în calcul provocările luptei în pădurile din Izium.

Situația a dus la pierderi semnificative în Brigăzile 64 și 38 de pușcași motorizați ai Gărzii Separate, care, potrivit acestuia, au acum mai puțin de 100 de militari în total.

Nu este clar dacă atacurile filmate cu drona au făcut parte din operațiunile ucrainene împotriva acestei armate ruse desfășurate în zona Izium însă bombardamentele au loc la marginea unei păduri.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...