VIDEO Imagini virale/„Mamă, ai ucis dragonul?”/Lara Croft a Ucrainei și-a revăzut fiul după trei luni...

VIDEO Imagini virale/„Mamă, ai ucis dragonul?”/Lara Croft a Ucrainei și-a revăzut fiul după trei luni...

Victoria, militar în Forțelor Armate ale Ucrainei, numită de presă ”Lara Croft a Ucrainei”, a vorbit cu lacrimi în ochi despre întâlnirea cu fiul ei Mark, după o despărțire de trei luni.

Femeia a postat pe videoclipul care surprinde acest moment, ce a devenit viral pe rețelele de socializare, cu peste 500.000 de vizualizări pe Instagram și peste un milion pe TikTok.

Primul lucru pe care băiatul a întrebat-o pe mama sa a fost că a ucis Dragonul, adică inamicul Ucrainei.

Victoria a împărtășit momentul trăit al întâlnirii mult așteptate în cadrul unei emisuni TV. Cei prezenți în studio au izbucnit și el în plâns după ce a vizionat videoclipul.

„Mamă, l-ai terminat pe dragon? Primul lucru despre care m-a întrebat fiul meu. Pentru că am spus că eu și soțul meu vom veni la el când vom învinge dragonul rău. I-am promis că o vom face foarte curând..." – a spus Victoria.

Femeia a venit acasă noaptea când băiatul dormea.

fiu

Pe 19 februarie, cuplul a decis că va duce copilul la părinți din motive de siguranță și s-au despărțit de fiul lor, neștiind când se vor întâlni din nou.

Victoria slujește în Forțele Armate ale Ucrainei din 2008 însă nu a putut merge pe front.

Și soțul Victoriei servește în Forțele Armate ale Ucrainei, dar în 2018 s-a retras cu gradul de căpitan. Odată cu izbucnirea războiului, a îmbrăcat din nou uniforma militară. De la începutul războiului, s-au văzut de câteva ori timp de câteva minute.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...