VIDEO Imaginile momentului vin din Ucraina

VIDEO Imaginile momentului vin din Ucraina

Ministerul Apărării din Ucraina a publicat un film realizat în centrul de comandă al armatei, generalul Valeri Zalujnîi fiind văzut la lucru alături de ofițerii de rang înalt.

Montajul a apărut în cursul serii de luni, 19 iunie, pe pagina oficială de Facebook a comandantului-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei și face referire la ultimele progrese înregistrate de Kiev în contraofensiva din sudul țării.

"Împreună cu șeful Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei (n.r. - Valeri Zalujnîi), generalul-locotenent Serghei Șaptala a condus ședințe în grupuri separate cu ofițerii coordonatori ai trupelor care îndeplinesc cele mai dificile sarcini în zonele în care se desfășoară acum cele mai acerbe bătălii.

Inamicul încearcă să împiedice înaintarea unităților noastre. Pentru aceasta, a desfășurat un sistem de fortificații, înțesat cu mine antipersonal sau antitanc și un număr mare de militari din rezervă.

În ciuda rezistenței acerbe a ocupanților, soldații noștri fac tot posibilul pentru a elibera teritoriul ucrainean. Operația se desfășoară conform planului", se arată în mesajul postat alături de filmare.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?