VIDEO Imediat după această declarație a lui Dragnea a început „revolta” din DNA! Vorba lui, să ne prefacem că a fost coincidență?

VIDEO Imediat după această declarație a lui Dragnea a început „revolta” din DNA! Vorba lui, să ne prefacem că a fost coincidență?

Imediat după această declarație a lui Dragnea a început „revolta” din DNA! Vorba lui, să ne prefacem că a fost coincidență?

„Apropo de independența Justiției. Nu putem să ne prefacem că ce s-a întâmplat luni şi marţi cu 3 colegi de-ai noştri reprezintă doar o coincidenţă. Luni şi marţi preşedintele executiv al PSD şi preşedintele de control SRI au fost chemaţi la DNA, aşa, ca martori, pentru imagine. Ieri, un coleg care, înţeleg astăzi, a deranjat că a prezentat o evaluare a fost luat cu mascaţii de acasă. Asta e calea pe care trebuie să mergem în continuare?”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură.

Dacă „pupați” această declarație cu declarațiile de azi, de la ieșirea de la CSM, ale lui Țuluș și Mihaelei Moraru Iorga o să înțelegeți cui a promis Dragnea șefia DNA...

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS

2 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

3 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

4 Îl mazilesc și pe Drulă? Orban, amenințări de vătaf pesedist la adresa miniștrilor care atacă premierul! / Drulă…

5 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate