VIDEO Imediat după această declarație a lui Dragnea a început „revolta” din DNA! Vorba lui, să ne prefacem că a fost coincidență?

VIDEO Imediat după această declarație a lui Dragnea a început „revolta” din DNA! Vorba lui, să ne prefacem că a fost coincidență?

Imediat după această declarație a lui Dragnea a început „revolta” din DNA! Vorba lui, să ne prefacem că a fost coincidență?

„Apropo de independența Justiției. Nu putem să ne prefacem că ce s-a întâmplat luni şi marţi cu 3 colegi de-ai noştri reprezintă doar o coincidenţă. Luni şi marţi preşedintele executiv al PSD şi preşedintele de control SRI au fost chemaţi la DNA, aşa, ca martori, pentru imagine. Ieri, un coleg care, înţeleg astăzi, a deranjat că a prezentat o evaluare a fost luat cu mascaţii de acasă. Asta e calea pe care trebuie să mergem în continuare?”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură.

Dacă „pupați” această declarație cu declarațiile de azi, de la ieșirea de la CSM, ale lui Țuluș și Mihaelei Moraru Iorga o să înțelegeți cui a promis Dragnea șefia DNA...


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”