VIDEO „În pula mea, nu te mai lua de mine”. Acest imbecil care amenință polițiștii este consilier parlamentar PSD! „Las’ că-ți arăt eu ție. Nu vrei să ai conflict cu mine”

VIDEO „În pula mea, nu te mai lua de mine”. Acest imbecil care amenință polițiștii este consilier parlamentar PSD! „Las’ că-ți arăt eu ție. Nu vrei să ai conflict cu mine”

Lucian Radulescu, consilier parlamentar la Camera Deputatilor, a amenintat si injurat un echipaj de politie care l-a legitimat pentru ca oprise cu masina intr-un loc interzis. Lucian Radulescu este membru PSD si consilier al deputatul PSD Laura Moagher.

UPDATE/„Pula mea” era și băut!

Poliția română arată într-un comunicat că bărbatul a continuat să-i înjure pe polițiști și la secția de poliție, unde a fost testat și a reieșit că era băut. ”În cauză au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii și nerespectarea dispozițiilor polițiștilor, fiind aplicate amenzi în valoare de 2.875 lei și reținându-se permisul de conducere celui în cauză”, arată comunicatul citat.

Radulescu si-a fluturat legitimatia in fata politistilor si i-a amenintat. Acesta conduce un BMW cu numarul B974RGL.

„Nu cred ca vrei sa ai conflict cu mine. Hai sa-ti arat eu ceva, vino incoa. Ia de colea (ii intinde legitimatia de consilier parlamentar). Incerci cu mine de astea? Da-mi amenda, fa ce vrei tu… Jur… Da-mi amenda. Da-i drumul si da-mi amenda, hai ca-ti arat eu tie. Astept pe unul sa-mi bage gaze, in pula mea, nu te mai lua de mine”, le-a spus Radulescu politistilor.

Imagini ale conflictului au fost date publicitatii de Marian Godina:

„Romania trebuie sa se schimbe, iar astfel de cazuri sa nu mai existe! Cand ai legitimatie de consilier la Camera Deputatilor, ai impresia ca legea nu e si pentru tine. Incepi sa arunci legitimatia si sa incerci sa intimidezi. Doar ca asta nu prea mai merge, sunt si politisti care nu se tem”, a scris Godina pe Facebook.

Lucian Radulescu este membru al PSD Ploiesti. El este director al Hipodromului din Ploiesti si director adjunct al CSM Ploiesti, calitate in care, in 2018, a participat la „Mitingul impotriva abuzurilor” din Piata Victoriei, convocat de Dragnea.

„Printre manifestantii care s-au imbracat in alb s-a numarat si Lucian Radulescu, seful Hipodromului din Ploiesti”, informa Republika News.

„Voi sunteti cancerul societatii de care nu scapam”. Pagina de FB a PSD-istului Lucian Radulescu este luata cu asalt de sute de romani furiosi

Lucian Radulescu a starnit o uriasa revolta pe retelele de socializare. Sute de romani ii lasa mesaje furioase pe pagina de Facebook.

Pagina de Facebook a lui Lucian Radulescu este inundata acum de sute de mesaje furioase.

„Din cauza nenorocitilor ca tine tara asta se afla in colaps pe toate planurile, reprezinti grotescul, incultura, coruptia si rautatea. Voi sunteti cancerul societatii de care nu scapam si ne omorati cu zile. Sper sa vada copilul tau la maturitate acest video si sa inteleaga ce cocalar infect este taica-su”, este unul dintre mesajele romanilor.

Lucian Radulescu nu recunoaste ca a amenintat politistii cu legitimatia de consilier parlamentar

Lucian Radulescu, consilierul parlamentar PSD care a amenintat un echipaj de politie, sustine ca nu s-a folosit de legitimatia de la Parlament pentru a-i intimida pe politisti. Imaginile arata insa cu totul altceva.

”A fost un limbaj nepotrivit, poate la nervi, pe care mi-l asum. Insa trebuie sa stiti ca acel domn politist de mult ma vana”, a declarat Radulescu pentru Observatorul Prahovean.

Intrebat despre amenintarile proferate in timp ce isi flutura legitimatia, Radulescu nu a recunoscut nimic.

„Nu are treaba una cu alta. Toate documentele erau in portofel, inclusiv acea legitimatie. Am fost amendat pentru stationare interzisa. Poate am fost putin recalcitrant, imi asum ce am facut”, a mai spus Lucian Radulescu.








Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren