VIDEO „Înaintăm 3 cm pe zi”/„Păpușa lui Putin” i-a închis telefonul!

VIDEO „Înaintăm 3 cm pe zi”/„Păpușa lui Putin” i-a închis telefonul!

Rușii recunosc eșecul militar al campaniei din Ucraina inclusiv în emisiunile difuzate de televiziunea de stat. Într-o intervenție la postul Rossia 1, un corespondent de război a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea cunoscută drept „păpușa de fier” a lui Putin.

Prezentatoarea televiziunii de stat ruse Olga Skabeieva îl întreabă pe corespondentul Dmitri Steșin despre „succesele” armatei ruse în estul Ucraineni. „Continuă, te rog, să ne spui despre toate satele pe care urmează să le luăm”, îi cere aceasta corespondentului de război, pe care îl întreabă dacă succesul înaintării armatei ruse „poate fi măsurat în metri sau kilometri”.

Răspunsul lui Steșin a lăsat-o, însă, fără cuvinte.

„Olga, înaintăm 3 cm pe zi...”, i-a răspuns Dmitri Steșin, moment în care Skabeieva încheie transmisiunea mulțumindu-i pentru intervenție.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”