VIDEO Încă o bătaie cu turiști ruși într-o stațiune din Turcia. Scaunele și paharele au zburat pe terasa unui hotel

VIDEO Încă o bătaie cu turiști ruși într-o stațiune din Turcia. Scaunele și paharele au zburat pe terasa unui hotel

Un nou scandal în care sunt implicați turiști din Rusia s-a petrecut în Turcia. Angajații hotelului de 5 stele Loxia Comfort Club l-au bătut crunt pe un rus în timpul conflictului, scrie Ziare.com.

Un locuitor al regiunii Moscovei, pe nume Nikita, s-a cazat într-o stațiune din orașul turc Side, unde a ajuns împreună cu iubita și sora sa. Potrivit versiunii sale, conflictul ar fi fost început de un fotograf care lucra pentru hotel.

Rusul asigură că acesta a molestat vizitatorii. Potrivit turistului rus, administratorul și personalul care asigură securitatea hotelului, venind în fugă după ce au auzit țipete, nu au întrerupt bătaia.

„Scaunele au zburat spre turiști”. În urma luptei, Nikita ar fi suferit mai multe răni, după ce a fost lovit cu un scaun.

Bărbatului i s-au cusut tăieturile de pe cap și corp. Aparent, acesta este în afara oricărui pericol și a fost internat într-un spital local.

Ca răspuns la incident, angajații implicați în luptă au fost suspendați pentru perioada în care turiștii ruși se aflau acolo. Rușilor li s-a oferit un bungalou și un abonament la un masaj gratuit de 25 de minute drept compensație.

Partea turcă nu comentează informațiile, chiar dacă acestea nu sunt clarificate.

Anterior, s-a relatat că mai mulți turiști din Federația Rusă au furat 35 kg de mâncare de la restaurantul unui hotel din Turcia.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?