VIDEO Încă o bătaie în trafic pe Valea Prahovei! Zece proști s-au încăierat pe DN1, în zona Comarnic

VIDEO Încă o bătaie în trafic pe Valea Prahovei! Zece proști s-au încăierat pe DN1, în zona Comarnic

O bătaie a izbucnit, luni dimineață, în trafic, pe Valea Prahovei. Zece persoane s-au încăierat pe DN1, în zona Comarnic, iar printre progagoniști se aflau și două femei. Una dintre acestea se afla în mijlocul altercației cu un copil mic în brațe.

Polițiștii din Comarnic au fost alertați printr-un apel la 112 în jurul orei 10:00, de către un alt șofer. Ajunși la fața locului, polițiștii nu i-au mai găsit pe bătăuși, dar i-au identificat și oprit în trafic.

Din primele informații, evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere în trafic.

Trei șoferi și un pasager au fost amendați.

Comunicatul IPJ Prahova

Astăzi, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic au fost sesizați prin apel 112 de către un participant la trafic, despre faptul că pe Drumul Național 1, pe raza localității Comarnic a izbucnit un coflict între mai mulți participanți la trafic.

Deplasați la fața locului, polițiștii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-și deplasarea, ulterior procedându-se la oprirea lor în trafic, fiind identificați cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalți participanți la trafic.

Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept.

Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Totodată a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, față de cei trei conducători auto cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, cât și față de un pasager în vârstă de 28 de ani.

Polițiștii prahoveni recomandă:

În condițiile unui trafic aglomerat, păstrați-vă calmul, nu uitați de politețea rutieră și nu blocați intersecțiile.

Timpul este prețios pentru toată lumea! Țineți cont că o atitudine imprudentă în trafic poate duce la implicarea în evenimente rutiere. Orice eveniment rutier vă va consuma mult mai mult timp decât dacă vă deplasați cu prudență.

Polițiștii acționează preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare vor fi luate măsuri ferme.

sursa foto: Captură video, sursa video: Facebook/ Imagini amator


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria