VIDEO Încă trei teste de secvenţiere - pozitive pentru tulpina de SARS-CoV-2 din Marea Britanie

VIDEO Încă trei teste de secvenţiere - pozitive pentru tulpina de SARS-CoV-2 din Marea Britanie

Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a precizat miercuri că au fost confirmate încă trei persoane cu noua tulpină de SARS-CoV-2 din Marea Britanie.



"Sunt încă trei teste de secvenţiere pozitivă de astăzi. Două dintre ele aparţin focarului din şcoală (Şcoala 28 din Bucureşti - n.r.). Un test este pozitiv la o persoană care nu aparţine acelui focar. Este o persoană tânără. Am luat legătura telefonic cu dânsa. Este în stare generală bună, carantinată la domiciliu împreună cu prietenul, de asemenea confirmat pozitiv. Testarea s-a făcut în cazul ambelor persoane în aceeaşi unitate medicală. Testul doamnei a ridicat suspiciunea tulpinii din Marea Britanie, drept pentru care s-a procedat mai departe la secvenţiere. Urmează să se facă ancheta în focar", a afirmat Moldovan într-o conferinţă de presă. AGERPRES/(A - autor: Livia Popescu, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...