Video INCENDIAR! Șobolanii lui Dragnea se mănâncă între ei! Rădulescu îl atacă pe Bădălău și cere amnistia și grațierea!

Video INCENDIAR! Șobolanii lui Dragnea se mănâncă între ei! Rădulescu îl atacă pe Bădălău și cere amnistia și grațierea!

Șobolanii lui Dragnea se mănâncă între ei! Rădulescu îl atacă pe Bădălău și cere amnistia și grațierea! Deputatul PSD Catalin Radulescu il ataca dur pe Niculae Badalau, proaspat numit ministru al Economiei, pe care il acuza ca se impotriveste adoptarii unei ordonante de amnistie si gratiere. „In orice tara civilizata era data amnistia si gratierea in a doua secunda. Noi tot o amanam, de ce?”, se plange Radulescu.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu i-a atacat dur pe „Bădălăii” din PSD, dar și pe Tudorel Toader. El a susținut, într-o intervenție la Digi24 , că aceștia sunt vinovați că până acum nu a fost dată de Guvern o ordonanță privind amnistia și grațierea. El a mai spus că este „supărat că se amână un lucru necesar pentru România” și că „în orice țară civilizată era dată amnistia și grațierea în a doua secundă”.


„Nu îmi place termenul încare discutăm subiectul ăsta și anume că ordonanța trebuie dată pentru ceva. Spunând în media prostia asta, toata lumea va crede că o ordonanță sau lege se dă pentru o anumită persoană. Ordonanțele sau legile se fac pentru cetățeni, că dintre aceștia beneficiază direct sau indirect X sau Y este partea a doua. Dar nu am văzut până acum ca o anumită lege sau ordonanță să fie dată pentru cineva. Că de ea a beneficiat cineva anume, asta e partea a doua”, a spus Cătălin Rădulescu, la Digi24.

În ceea ce privește eventuala OUG privind amnistia și grațierea, el a spus că „nu numai că este necesară” și i-a atacat pe „marii mentori” din PSD: „Sigur, unii sunt foarte pricepuți, cu ghilimelele de rigoare.”

„M-am săturat să tot vorbesc despre un lucru care trebuie făcut pentru că altfel miile de oameni care au fost abuzați, liberalii știu dar nu vor să spună, asta e partea doua, e chestiune de politică, dar poporul român știe că în acești opt ani - mai mult decât să spui că completurile de 5 judecători sunt ilegal constituite, că protocoale sunt ilegale, că au fost ascultări ilegale, că au fost făcute dosare cu echipe mixte și că s-au dat bilețele la judecători, că așa a vrut sistemul format din 15-20 de persoane - eu cred că nu mai trebuie să discutăm subiectul ăsta. În orice țară civilizată era dată amnistia și grațierea în a doua secundă. Noi tot o amânăm, de ce? Nu știu. Întrebați Bădălăii și alte personalități de la noi. De ce să amânăm un lucru necesar pentru români, oameni care au fost abuzați?”, a declarat deputatul PSD, la Digi24.

Întrebat cine din PSD nu vrea această ordonanță, Rădulescu a spus că „în partidul meu sunt oameni foarte inteligenți, eu nu fac parte din oamenii inteligenți ai partidului”.
El a adăugat că este „supărat că se amână un lucru necesar pentru România și nu înțeleg motivația și de ce o amânăm sau o programă”.

„O lege sau o ordonanță nu o programezi, o dai când e necesar. Tudorel Toader trebuia să își asume ordonanța asta de foarte mult timp pentru că e ministrul justiției. Când ești ministrul justiției trebuie să își asumi foarte multe lucruri. Dacă vrei să mergi numai pe la televizor, să faci scenete teatrale, poți să joci în film, dar dânsul trebuie să joace în filmul ăsta în care justiția nu a fost independentă”, a mai spus deputatul.

El a mai spus că nu știe dacă Tudorel Toader este cel care împiedică PSD să dea această ordonanță de urgență.

„Liviu Dragnea nu cred că e responsabil, sunt responsabili deștepții partidului meu și Tudorel Toader”, a completat Rădulescu.

În ceea ce privește pedepsele care să fie grațiate, deputatul PSD a susținut că „nu trebuie să mergem cu termene așa mari, trebuie un termen rezonabil pentru amnistie și grațiere”. „Sunt și acum sute de oameni nevinovați în pușcărie. Omul nevinovat niciodată, în nicio țară, nu trebuie să fie în pușcărie”, a mai spus Cătălin Rădulescu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...