VIDEO Incendiu de proporţii în parcarea subterană a unui bloc din Constanţa/250 de oameni au fost evacuaţi, 8 fiind transportaţi la spital/Peste 30 de maşini au fost avariate

VIDEO Incendiu de proporţii în parcarea subterană a unui bloc din Constanţa/250 de oameni au fost evacuaţi, 8 fiind transportaţi la spital/Peste 30 de maşini au fost avariate

Pompierii din judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, pentru stingerea unui incendiu de proporţii care a izbucnit în parcarea subterană a unui bloc din Constanţa. 250 de oameni au fost evacuaţi, peste o sută fiind coborâţi cu autoscările de pe acoperiş sau de la etajele superioare. Opt persoane, între care şi copii, au fost transportate la spital cu arsuri sau intoxicaţie cu fum. Peste 30 de maşini au fost avariate, transmite News.ro.

ISU Constanţa a fost solicitat să intervină, în noaptea de miercuri spre joi, pentru stingerea unui incendiu de proporţii care a izbucnit în parcarea subterană a unui bloc.

Focul a izbucnit de la două maşini, dar s-a extins repede.

Incendiul fiind de proporţii a fost necesară solicitarea de echipe şi de la ISU Călăraşi şi ISU Ialomiţa.

A fost activat Planul Roşu de Intervenţie având în vedere numărul mare al persoanelor implicate.

”250 de oameni au fost evacuaţi, iar peste 100 de oameni au fost coborâţi cu autoscările de pe acoperiş şi etajele superioare”, au transmis forţele de intervenţie.

Mai multe persoane au aut nevoie de îngrijirile medicilor, iar opt copii şi adulţi au ajuns la spital cu arsuri sau intoxicaţie cu fum.

În urma incendiului, 37 de maşini au fost avariate, 25 dintre ele aflate în parcare.

Pompierii încearcă să stabilească de la ce a pornit focul.

sursa foto: ConstantaTV


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?