VIDEO Incident în Capitală/O femeie agresată de fostul iubit s-a baricadat în mașină în timp ce bărbatul s-a urcat pe capotă și a lovit parbrizul cu picioarele

VIDEO Incident în Capitală/O femeie agresată de fostul iubit s-a baricadat în mașină în timp ce bărbatul s-a urcat pe capotă și a lovit parbrizul cu picioarele

Un bărbat de 36 de ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a agresat-o pe fosta sa iubită, pe o stradă din Sectorul 5. Pentru a scăpa, femeia s-a baricadat în maşină, însă bărbatul nu s-a oprit și s-a urcat pe capota autoturismului, lovind cu picioarele, în timp ce o amenința pe victimă.

Conform Poliției Capitalei, marți, în jurul orei 17.00, polițiști Secției 17 au fost sesizați prin 112 că pe o stradă din Sectorul 5 o femeie este agresată de către un bărbat, iar ajunși la fața locului polițiștii l-au găsit pe presupusul agresor - un bărbat în vârstă de 36 de ani.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în timp ce victima - în vârstă de 50 de ani - mergea către autoturismul parcat pe o stradă din sectorul 5, din spatele mașinii a apărut fostul ei prieten. Pentru a evita contactul cu el, femeia s-a urcat în autoturism, încuind portierele.

Polițiștii spun că bărbatul ar fi încercat să forțeze portierele, după care s-ar fi urcat pe capotă și ar fi lovit parbrizul cu picioarele. De asemenea, în timp ce încerca să spargă geamurile, bărbatul o înjura și amenința cu moartea pe victimă.

Bărbatul a fost reținut pentru hărțuire, amenințare și distrugere, ulterior pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat