VIDEO Infractorul, discurs DEMENT, în care l-a atacat pe Iohannis, spunând că are dosare. A fost nemulțumit că mulțimea nu l-a huiduit pe președinte!

VIDEO Infractorul, discurs DEMENT, în care l-a atacat pe Iohannis, spunând că are dosare. A fost nemulțumit că mulțimea nu l-a huiduit pe președinte!

Infractorul, discurs DEMENT, în care l-a atacat pe Iohannis, spunând că are dosare. Dragnea: Iohannis păstorește acest sistem. Fără statul paralel el n-ar fi câștigat procesul pe care toți ceilalți primari l-au pierdut. Falsul și uzul de fals ar fi ajuns pe masa unui judecător de drept penal.Dragnea: Kovesi, generalii, jurnaliștii sub acoperire sunt statul paralel. Infractorul îl atacă pe președinte, spunând că are dosare. E nemulțumit că mulțimea nu-l huiduie pe președinte!  Scârba de Firea îl atacă pe președintele Iohannis! Firea: „Altcineva, cu geacă roşie participînd la mitinguri ilegale, să ne confişte voturile românilor. Mitingul nostru este autorizat.” Tăriceanu: Adie vânt de libertate. Noua Securitate are doi parinti: Traian Basescu si Klaus Iohannis", sustine el, iar "cozile de topor" sunt "Kovesi si Coldea". Trepanații au început să părăsească Piața Victoriei înainte de discursul lui Liviu Dragnea

Ora 21.33: Vorbește Liviu Dragnea (întâmpinat cu urale):

Începe cu felicitări pentru Simona Halep, mulțimea răspunde cu cele mai puternice scandări ale serii: Simona, Simona!

Iata cateva dintre declaratiile Infractorului:

- Vocea poporului trebuie sa fie auzita in afara propagandei securiste, care spune ca suntem putini.

- Ati dat dovada de curaj venind aici. Meritati aplauzele tuturor, si ale celor de acasa, si ale dvs.

- Ii salut pe toti trimisii in piata ai statului paralel, civili sau nu, la ordin sau nu.

- Sa nu uite niciodata statul paralel ca noi suntem foarte multi, pentru ca noi suntem democratie, vointa populara consfintita de lege si de constitutie.

- Ce inseamna statul paralel? Este exact cum ii spune numele, un sistem care foloseste institutiile statului intr-un mod nelegitim, paralel cu democratia, cu constitutia. Securitatea!

- Au trecut trei ani si jumatate de cand Basescu a plecat, dar instrumentele au ramas. Procurorii corupti au ramas (huiduieli, n.red.) . I-ati vazut la televizor fabricand dosare, falsificand declaratii. Sefa DNA a ramas. Ati auzit-o anchetand guvernul doar pentru simplul fapt ca guverneaza, ati vazut-o arestand si umilind zeci de oameni care au fost apoi achitati.

- Au mai ramas generalii care actioneaza prin reteaua securista, ataca democratia prin ONG-uri finantate ilegal.

- Jurnalistii au ramas. Ii vedeti mintind in ziarele si televiziunile lor.

- Magistratii sub acoperire au ramas. Pe ei nu-i vedeti.

- Au mai ramas 6 milioane de romani ascultati, protocoalele secrete.

- Suntem prizonierii statului paralel. Sa nu-l invidiem pe "prietenul Iohannis" (huiduieli firave, Infractorul mai cere. n.red.) Ce credeti, cand spune ca nu vede protocoalele secrete are o problema la ochi sau la dosar? Sa nu-l invidiem pe Ludovic Orban. La propus pe Iohannis candidat la presedintie la 5 zile dupa ce a fost achitat.

- Securitatea reprezinta boala cronica care macina pe dedesubt aceasta tara. I-a intors pe unii impotriva altora, a radicalizat societatea, strica prietenii si relatii vechi.

- Stalinisti si securisti vor sa ne transforme pe toti in cohorte de denuntatori. Sa ne invinuim intre noi pentru lucruri pe care nu le-am facut. Suntem santajati sa depunem denunturi impotriva rudelor, colegilor, a unor oameni pe care nu i-am vazut niciodata. E un plan abil de insinuare a terorii. Oricine poate fi transformat in suspect sau vinovat.

- Toti am fost, suntem sau ati putea fi atinsi de mana lunga a acestui stat paralel. Sunt 6 milioane de oameni interceptati(referire la minciuna lui Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI), filati, supravegheati de statul paralel. Privit la cel din stanga, si la cel din dreapta. Cel putin unul a fost interceptat sau supravegheat, e posibil amandoi. Chiar tu, probabil, ai fost interceptat sau esti interceptat!

Tot ce spui va putea fi folosit impotriva ta! Fiecare conteaza pentru ei, nimeni nu e in afara radarului statului paralel, toti suntem tinte sau putem deveni tinte la un moment dat. Nu va faceti iluzii ca doar inaltii demnitari vor deveni victime.

- Toti puteti deveni tinte vii ale acestui sistem odios! (manifestantii striga: Liviu Dragnea nu ceda, noi suntem de partea ta!, n.red.)

- Medicii au fost retinuti, profesorii au fost pusi sub urmarire pentru un buchet de flori.

- Nimeni nu e la adapost, oricine poate fi vizat de un denunt care sa ii aduca o arestare sau o condamnare.

Vă întreb: putem opri toate aceste lucruri? Da (slab).

Nu vă aud! Da (ceva mai tare)

Sunteți hotărâți? Mda, spune mulțimea

Toți am plătit sute de milioane de euro pe filaje și interceptări. Statul paralel trăiește pe picior mare. Avem de zeci de ori mai mult mandate de interceptare pe siguranță națională decât SUA. Toți plătim din propriul buzunar amenzile CEDO pentru abuzurile procurorilor staliniști.

E mult prea mult! Cei care au făcut abuzuri trebuie să plătească.

De ce vor să ne îndepărteze de la putere prin abuz? Pentru că avem succes, vom depăși Portugalia și Grecia ca PIB. Vrem prosperitate, nu securitate! (Pauză de efect, reacție slabă).

Le e frică. Ei știu bine că suntem aproape să le destructurăm rețeaua, punând ordine în justiție. Statul paralel și oamenii lor se tem de adevăr ca dracul de tămâie. După Băsescu,

De ce vor să ne îndepărteze de la putere prin abuz? Pentru că avem succes, vom depăși Portugalia și Grecia ca PIB. Vrem prosperitate, nu securitate! (Pauză de efect, reacție slabă).

Le e frică. Ei știu bine că suntem aproape să le destructurăm rețeaua, punând ordine în justiție. Statul paralel și oamenii lor se tem de adevăr ca dracul de tămâie. După Băsescu, Iohannis păstorește acest sistem. Fără statul paralel el n-ar fi câștigat procesul pe care toți ceilalți primari l-au pierdut. Falsul și uzul de fals ar fi ajuns pe masa unui judecător de drept penal.

Să stăm cu mâinile în sân? Să îi lăsăm să își bată joc de țară? Să tremurăm de frică? Gata cu abuzurile, ajunge!

Speranța mea vine și din numprul mare în care ați venit aici. Arată clar că nu suntem singuri. Am speranța că nu vom fi înfrânți niciodată. Niciodată!

Să stăm cu mâinile în sân? Să îi lăsăm să își bată joc de țară? Să tremurăm de frică? Gata cu abuzurile, ajunge!

Speranța mea vine și din numărul mare în care ați venit aici. Arată clar că nu suntem singuri. Am speranța că nu vom fi înfrânți niciodată. Niciodată!

Mai devreme sau mai târziu vine ziua libertății! Albul simbolizează curățenia. Curățim mizeria făcută de acești șobolani. Noi luptăm pentru democrație.

(Piața se golește rapid în timpul discursului lui Dragnea)

Așa să ne-ajute Dumnezeu! Victorie! (final, cu Piața Victoriei golită jumătate)

21:26 - Vine la microfon Proasta României.

"Rezultatul votului romanilor trebuie respectat. Abuzurile in justitie trebuie sa fie stopate", citeste ea de pe foaie.

"Noi am marit salariile romanilor, ei au fost impotriva si le-au taiat cand au fost la guvernare. Noi am marit pensiile romanilor, ei au fost impotriva si le-au taiat cand au fost la guvernare. Noi am inceput reforma in justitie, ei se opun. Economia creste in continuare", a sustinut premierul.

"Am fost acuzata de tradarea tarii, acuzatiile sunt aberante, dar ma astept la orice din partea unor oameni lasi, incapabili sa duca o lupta politica la lumina zilei", a mai sustinut Dancila, afirmand ca lui Liviu Dragnea si lui Calin Popescu Tariceanu li s-au deschis dosare penale chiar inainte de alegeri, pentru ca PSD-ALDE sa piarda.

Ura față de PSd e singura coordonată a criticii. Încă nu au aflat că românii nu își mai doresc abuzuri?

Dragi prieteni, vă transmit două mesaje.. Primul: guvernul va lupta pentru prosperitatea românilor, nu vom ceda presiunii, în fața abuzurilor! (Se strigă puternic PSD!)

Al doilea mesaj: Trebuie să-i iubim și să-i aducem împreună pe toți românii. Vă mulțumesc și vă iubesc!

Ora 21.22: Lia Olguța Vasilescu. Am fost contestați, jigniți, puși la zid. Văd că ați venit în numpr foarte mare aici și e extraordinar. Demascați un sistem obișnuit să lucreze cu manipulare, cătușe, violență. Voi arătați aici că statul paralel nu mai poate minți la nesfârșit.

Eu m-am întâlnit cu statul paralel, m-a vizitat acasă, l-am văzut în birourile DNA, de unde am ieșit cu cătușe. Am fost umilită, acuzată pe nedrept. Dar nu doar oamenii politici au fost în această situație, ați văzut-o mai devreme pe doamna Rarinca. Statul paralel înseamnă urmprire prin GPS, camere în dormitor, interceptări la toată familia, călcarea în picioare a drepturilor elementare. Statul paralel are un chip, în spatele lui se ascund seuriști, jurnaliști care mint și vorbesc despre tine după cum primesc în plic. I se poate întâmpla oricui. Vă mulțumim că ați venit aici.

Statul adevărat e statul votat!

Reacție anemică a mulțimii.

Ora 21.20: A vorbit Mariana Rarinca: Am avut noroc că am ajuns la Răzvan Savaliuc

21:16 Trepanații se fură între! Ăsta le-a vândut apa pe care trebuia să le-o dea gratis!

21:13 - "Sunt sigur ca Bratienii daca ar fi pusi sa aleaga un liberal, l-ar alege fara indoiala pe Calin Popescu Tariceanu", spune Costel Constantin, invitandu-l la microfon pe fostul lider sindical si deputat PSD Matei Bratianu.

Realitatea TV transmite live imagini care ii arata pe mai multi manifestanti spargand seminte in Piata Victoriei.

21:10 Trepanații au început să părăsească Piața Victoriei înainte de discursul lui Liviu Dragnea

21:08 Tăriceanu: "Dragi romani, este o dupa amiaza foarte frumoasa pentru ca simt ca adie vant de libertate!", a spus el.

"Democratia nu supravietuieste singura, ea trebuie ajutata si aparata. Traim intr-o democratie controlata de peste 10 ani si cu precadere dupa ultimele alegeri prezidentiale", a sustinut presedintele Senatului, care a invocat din nou "statul paralel, omniprezent in politica, mass-media si justitie".

Presedintele ALDE isi citeste discursul de pe foaie.

"Trebuie sa luptam in continuare pentru democratie. Statul paralel este cel mai mare dusman al nostru! Daca vom accepta in continuare sa finantam acest mecanism bolnav, sa nu ne mai miram ca nu avem bani pentru educatie si sanatate", a spus el, printre altele, acuzand DNA si SRI ce ne-au transformat pe toti in "tinte" si ne "vaneaza".

"Noua Securitate are doi parinti: Traian Basescu si Klaus Iohannis", sustine el, iar "cozile de topor" sunt "Kovesi si Coldea".

"Va promit ca ascultarile telefoanelor vor inceta", ii asigura Tariceanu pe manifestanti.

20:58 - Primii trepanați incep sa paraseasca piata, transmite Realitatea TV.

Ora 20.58: Călin Popescu Tăriceanu: Adie vânt de libertate. Sunt mândru de voi.

Cine vă întreabă de ce sunteți aici? Spuneți-le că am greșit crezând că după 89 ne-am câștigat dreptul la libertate. Democrația trebuie apărată.

Ora 20.46: Antena 3 l-a tăiat pe Liviu Pleșoianu după 3 minute de discurs în engleză.

Ora 20.53: Liviu Pleșoianu vorbește în engleză, ”ca să nu mai fie distorsionat mesajul nostru”: We gathered here to protest against the parallel state, against the secret protocols. Tăcere profundă, totală în rândul manifestanților.

Ora 20.47: Vorbește Liviu Pleșoianu, politicianul favorit al organului rus de propagandă Sputnik

"N-o vad pe doamna Kovesi, dvs o vedeti pe undeva? Va propun sa strigam impreuna: Doamna cucuvea, unde v-ati ascunselea? E sufragerista si nu mai rezista. Iesi afara, cucuvea tortionara!", spune el de la microfon. 

Ieși afară, cucuvea torționară! (mulțimea tace)

Noi majoritatea, voi securitatea! (mulțimea tace placidă)

Werner și Codruța să-și facă bocceluța (zero reacție)

Din sufragerie, te duci … pușcărie! Încă o dată, pentru Mircea Badea! (muțimea strigă puternic ”pușcărie”)

Ludovic, nu fi trist, tu ești noul securist (scandează puternic cineva la boxe, mulțimea nu reacționează prea puternic)

Ora 20.45: Firea și-a încheiat discursul cu o strofă din ”Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie”

Ora 20.40: Gabriela Firea: Da, am ajuns să luptăm pentru libertate!

S-au spus atât de multe minciuni că trebuie să le dăm o lecție.

Ați venit de bunăvoie la București? Daaa, strigă mulțimea!

Ați venit cu japca, v-a plătit cineva? Nuuu, strigă mulțimea!

Piața Victoriei nu mai trebuie confiscată de oameni plătiți de interese contrare țării noastre! Face referire la „omul cu geacă roșie care a participat la mitinguri ilegale”

Mă bucur foarte mult că ați venit de bunăvoie și cu drag la București. Mă bucur că nu trebuie să ne mai fie teamă nouă, aleșilor locali, să mai semnăm acte!

Ora 20.39: Discursul lui Costel Constantin: ”Știe cineva un oftalmolog bun? Dar să terminăm cu vorbele, acum vorbește Gabriela Firea, primarul general al Capitalei!”

Ora 20.37: Maestrul de ceremonii e actorul Costel Constantin, cunoscut pentru rolurile Tănase Scatiu și Nicolae Bălcescu. Povestește cum a jucat roluri de eroi comuniști :), în timp ce Securitatea era rea. ”Ne ajută cu ceva că azi Securitatea și=a schimbat numele?”, întreabă actorul Costel Constantin. Reacție ușor nedumerită a mulțimii.

Ora 20.34: Au început discursurile pe scenă.

Ora 20.32: Câțiva manifestanți încearcă să explice de ce au venit la protest. Greu. Vezi imagini mai jos.

 

Ora 20.20: Pancarte la miting: “Protocol cu protocol, Kovesi, te-ai dat de gol”, “Să iasă tot poporul, să cadă binomul”, “Pe Coldea să-l judecaţi, cer 6 milioane de români ascultaţi”.

Ora 20.30: Liviu Dragnea face baie de mulțime de un sfert de oră

Ora 20.17. Din boxe răsună Oda bucuriei, piața e plină de drapele și pancarte care indică județul fiecărui pâlc de manifestanți aduși la miting

Ora 20.15: Estimare nouă: circa 200.000 de oameni în Piața Victoriei și bulevardele din jur

Ora 201.3: A ajuns și Liviu Dragnea la miting, cu 13 minute întârziere 

Ora 20.11: Al doilea protestatar luat cu targa din Piața Victoriei (Realitatea TV)

Ora 20.09: Circa 170.000 de manifestanți (estimarea reporterului G4Media.ro)

Ora 20.08: Irina Tănase este alături de Viorica Dăncilă, pregătită să urce pe scena din Piața Victoriei

Ora 20.02: S-a închis stația de metrou Piața Victoriei ”din motive de securitate” (Antena 3)

19:57 - Un manifestant a fost preluat cu targa si dus la spital cu ambulanta dupa ce i s-a facut rau.

19:53 - Conform unor estimari facute de Digi24, in piata sunt circa 110.000 de persoane. Irina Tanase, țiitoarea lui Liviu Dragnea, urca pe scena, transmite Realitatea TV.

Ora 19.52: Darius Vâlcov, condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare, are un tricou cu inscripția ”Justiție, nu Inchiziție”

19:49 - In Piata Victoriei isi face aparitia prima garnitura de lideri ai Puterii: Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu, Gabriela Firea, Darius Vâlcov, Varujan Vosganian, Serban Nicolae, Teodor Melescanu, Mihai Fifor, Marian Oprisan, Eugen Teodorovici si Doina Pana sunt cativa dintre ei. Toti poarta camasi albe. Cu totii au iesit din curtea Guvernului.

19:46 - De pe scena se face un nou anunt: S-a pierdut un baiat in varsta de 13 ani. Il cheama Vasile Catalin Ioan si este din comuna Uzunu, judetul Giurgiu. "Parintii sunt rugati sa vina la scena", anunta organizatorul.

Ora 19.42: Mesaj care rulează pe ecranele uriașe instalate în Piață: ”Vrei justiție? Te-ai lins pe bot!”

Ora 19.40: Emanuel, un avocat bucureștean, explică cine sunt participanții la miting:

19:30 - Realitatea TV anunta ca a fost facut primul anunt oficial al organizatorilor: Manifestantii din fata sa fluture steagurile ori mai la stanga, ori mai la dreapta, pentru ca liderii care vor vorbi de pe scena sa poata fi filmati.

Din boxe rasuna muzica antrenanta. Pe jos sunt deja o multime de gunoaie.

Ora 19.36: Pancarte la miting:

Vrem o țară ca afară fără domnul Portocală

Run Codruța, run

Ultima soluție, o nouă Constituție!

Ora 19.25: Un protestatar încearcă să explice de ce protestează și ce calități are premierul Viorica Dăncilă. Vedeți mai jos rezultatul:

 19:20 Este cert că la miting nu vor ajunge mai mult de 120.000 de trepanați! Bineînțeles vuvuzelele Propagandei vor raporta mult mai mult...

19:11 Mesajul zilei! Un susținător PSD a venit la marele miting de sâmbătă cu o pancartă pe care e înfățișat președintele Klaus Iohannis cu sfori atașate de mâini, alături de mesajul ”Sunt păpușă faină”.

Susținătorul PSD a fost fotografiat de reporterul G4Media.ro pe Bd. Kiseleff.

18:45 - Jurnalistii de la Realitatea TV au filmat cativa manifestanti veniti la Bucuresti pentru miting in timp ce ieseau din tufele de langa Palatul Parlamentului, dupa ce isi facusera nevoile. Microbuzele aveau numere de Olt, iar barbatii au iesit rand pe rand, unii dintre ei cu pantalonii descheiati, urcandu-se in mare graba in microbuzele pornite cu destinatia Piata Victoriei.

Zeci de mii de participanți s-au strâns de la ora 18.00 în Piața Victoriei, la mitingul PSD contra presupuselor abuzuri din justiție. Oamenii au fost aduși din toate județele după o mobilizare fără precedent a baronilor locali. Mitingul a fost convocat de Liviu Dragnea, condamnat penal în dosarul de fraudare a referendumului și care așteaptă sentința în dosarul privind angajările fictive de la Direcția Copilului Teleorman. Mitingul e organizat pe fondul asaltului continuu al coaliției PSD-ALDE la adresa justiției.

Ora 18.29: Sediul Guvernului a fost îmbrăcat într-un tricolor uriaș, ca la un eveniment oficial

Ora 18.25: În Piața Victoriei continuă să vină mii de PSD-iști aduși cu autocarele și trenurile.















Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...