VIDEO Înregistrarea virală cu bărbatul care fuge de echipele de carantinare este falsă și a fost filmată pentru „divertisment”, anunță Grupul de comunicare strategică

VIDEO Înregistrarea virală cu bărbatul care fuge de echipele de carantinare este falsă și a fost filmată pentru „divertisment”, anunță Grupul de comunicare strategică

O înregistrare video în care o persoană pare să fugă de un bărbat îmbrăcat în costum alb, specific echipelor de intervenția în epidemia de coronavirus, a fost filmată „în scop de divertisment”, precizează Grupul de comunicare strategică.

Imaginile, în care un bărbat pare să fugă de un membru al echipelor de carantinare, în fața sediului Parchetului General din București (în Piața Constituției) s-au răspândit rapid vineri seara, pe rețelele sociale.

Grupul de comunicare strategică spune însă că imaginile nu sunt reale:

„Referitor la imaginile apărute în spațiul public, în care două persoane, dintre care una purta un costum alb, alergau, facem precizarea că acestea sunt imagini filmate de trei persoane, în scop de divertisment.
Ele au fost realizate în noaptea de 13/14 martie. Polițiști din cadrul Secției 17 Poliție, în timp ce acționau în zona Piața Constituției, au observat persoanele respective care alergau și care au părăsit în viteză zona.
Asigurăm cetatenii ca NU a existat niciun apel 112, nicio sesizare directă nici din partea cetățenilor și nici din partea altor unități, prin care să ni se semnaleze ca în vreo zona a Capitalei există o persoană care sa fuga de echipaje medicale.
Poliția Capitalei efectuează verificări pentru a stabili dacă prin publicarea pe rețelele de socializare a acestei filmări, fără exprimarea clară a faptului ca este vorba despre o glumă, a fost încălcată legislația în vigoare.
Facem apel la cei care tratează actuala situație ca fiind un subiect de glumă, să fie responsabili și să nu inducă panică”.

 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

3 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga