VIDEO Însurat a 4-a oară la 64 de ani, Florin Zamfirescu și-a luat mașină 4x4 de „tânăr aventurier”

VIDEO Însurat a 4-a oară la 64 de ani, Florin Zamfirescu și-a luat mașină 4x4 de „tânăr aventurier”

Actorul Florin Zamfirescu are 73 de ani, este la a patra nevastă, dar spiritul său de aventură pare neatins. Și-a luat o mașină de holtei, un off-roader Suzuki Jimny pregătit în orice moment pentru o escapadă, de exemplu, în vârf de munte.

Florin Zamfirescu este unul dintre actorii care se respectă. A muncit o viață pe scena teatrului, dar și în producții cinematografice și TV, și acum culege roadele. Are o casă cu două nivele în cartierul Mogoșoaia și, recent, și-a cumpărat mașina la care a visat, un off-roader Suzuki Jimny pregătit în orice moment pentru o escapadă, de exemplu, în vârf de munte.

„Îmi plac mașinile mai tinerești! Ăsta este al doilea an de când am acest autoturism. Am cumpărat-o în perioada în care nu erau interzise aceste mașini din cauza noxelor. Din 2020 este mașina. Am achiziționat-o din Japonia.

Persoana care vindea această mașină mi-a zis că nu mai are cum să o aducă și noul model, el a comandat-o pentru test drive cu ea. Mi-a dat-o mie până la urmă. Am dat 21.000 de euro pe mașină. Nu am luat-o prin rate. Eu nu iau lucruri cu împrumut, nu îmi plac băncile, creditele, dobânzile, nu îmi plac! Bunicul mi-a zis să nu lucrez niciodată cu băncile, plus că eu nu sunt un băiat risipitor”, a declarat pentru Click! , Florin Zamfirescu.

Florin Zamfirescu e la a patra nevastă

Cunoscutul actor Florin Zamfirescu se află la cea de-a patra relație de mare intensitate. Primul mariaj l-a avut cu mama lui Vlad Zamfirescu, de care a divorțat la 25 de ani. După care a urmat căsătoria cu actrița Valeria Sitaru, cu care a fost 12 ani, împreună au o fată, pe Ștefana.

A urmat mariajul cu Cătălina Mustață, cu care a fost căsătorit 21 de ani. Au divorțat cu scandal în 2012. În 2014 a întâlnit-o pe Daciana Toma, actuala soție, cu care este și în prezent.

Suzuki Jimny, cel mai accesibil off-roader

Suzuki Jimny nu este importat oficial în România. Modelul este un adevărat off-roader în miniatură, mașina dispunând de șasiu separat, suspensie rigidă și un sistem de tracțiune integrală performant, inclusiv cu reductor.

Suzuki Jimny dispune de un motor pe benzină de 1.5 litri, care dezvoltă 100 de cai putere.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

2 VIDEO „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu

3 Andrei Caramitru pune tunurile pe OMV: „Există suspiciuni de sabotare a economiei României și de furt generalizat”

4 Nouriel Roubini / „Se profilează mama tuturor crizelor economice”

5 Rareș Bogdan, noi informații despre intrarea în spaţiul Schengen