VIDEO Interlop săltat de polițiști în timp ce făcea live pe Facebook, de la restaurant

VIDEO Interlop săltat de polițiști în timp ce făcea live pe Facebook, de la restaurant

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost săltat de poliție în timp ce era live pe Facebook, de la un restaurant. Acesta este condamnat pentru lipsire de libertate și arestat preventiv pentru trafic de droguri.

În filmare se observă cum bărbatul vorbește liniștit cu urmăritorii săi, în timp ce consumă o băutură la o terasă. La un moment dat, filmarea se întrerupe o perioadă scurtă, iar apoi apar pe ecran bărbatul alături de doi polițiști ce par să îl întrebe pe ce să apese ca să iasă din live.

Atenție, limbajul folosit în videoclip este unul licențios.

”La data de 2 mai 2023, în jurul orei 23:00, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiș, în urma colaborării cu polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmbovița, au pus în executare un mandat emis de Judecătoria Sectorului 6 București cu privire la un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Dâmbovița, condamnat la 3 ani si 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate.

Totodată, pe numele acestuia figurează și un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În urma investigațiilor efectuate în mediul on-line, acesta a fost depistat în municipiul Timișoara, fiind ridicat de polițiști în timp ce făcea live pe o rețea de socializare.

Persoana în cauză a fost escortată și introdusă în Penitenciarul Timișoara”, a transmis IPJ Timiș.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro