VIDEO Interlopi încătușați în centrul Brașovului, în aplauzele trecătorilor

VIDEO Interlopi încătușați în centrul Brașovului, în aplauzele trecătorilor

Șapte persoane care au vândut peste 2.000 de pastile de ecstasy în Brașov au fost arestate în centrul orașului joi, 15 septembrie, în aplauzele trecătorilor.

Măsurile au fost dispuse după ce bărbații au fost prinși în flagrant vânzând 2.150 de tablete de ecstasy din mașinile lor. Patru mașini de lux au fost blocate în centrul Brașovului, iar dealerii au fost încătușați de mascații antidrog.

Conform unui comunicat al DIICOT transmis, vineri, Agerpres, procurorii au decis, joi, arestarea pentru 24 de ore a șase persoane și măsura controlului judiciar față de o a șaptea, cercetate pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și complicitate la infracțiunea de trafic de droguri de mare risc.

„În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada august - septembrie 2022, trei dintre inculpaţi au comercializat consumatorilor din Bucureşti şi judeţele Prahova şi Braşov droguri de mare risc, iar ceilalţi patru inculpaţi intermediau relaţia cu consumatorii şi asigurau locaţiile unde se efectua tranzacţia", menționează anchetatorii.

Potrivit DIICOT, în cursul zilei de vineri a fost înștiințat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă a şase dintre persoane.

@alexandrudumbrava56 #diicot #coresi #sifoane ♬ sunet original - AlexandruDumbrava47


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…