VIDEO Interlopi luați ca din oală!

VIDEO Interlopi luați ca din oală!

Indivizii care s-au dat drept polițiști și au furat pe 12 ianuarie din casa unei familii din Popești-Leordeni 20.000 de euro, au legat trei persoane și au plecat cu mașina acestora, au fost identificați.

Polițiștii au făcut marți, 18 ianuarie, mai multe percheziții în dosar.

„La această oră, polițiștii din cadrul IGPR - Direcția de Investigații Criminale și polițiștii din cadrul IPJ Ilfov - Serviciul de Investigații Criminale efectuează 11 percheziții domiciliare și pun în executare 3 mandate de aducere.

Activitățile se desfășoară la adrese din municipiul București și județul Ilfov, fiind vizate 13 persoane, ce urmează a fi audiate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate, fapte ce ar fi fost săvârșite la data de 12 ianuarie 2022, în orașul Popești-Leordeni”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 20.000 de euro.

„Dosarul penal se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Operațiunea se derulează cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale - IGPR, Serviciului Criminalistic, SAS - DGPMB și SAS - IPJ Ilfov”, au mai transmis polițiștii.

Totul s-a întâmplat pe 12 ianuarie. Polițiștii orașului Popești Leordeni au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, la aceeași dată în jurul orei 04.30, două persoane de sex masculin au pătruns în locuința apelantului, din orașul Popești Leordeni, după care, l-au legat, atât pe el, cât și pe soția și soacra acestuia.

La acel moment, la fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Popești Leordeni, specialiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activități specifice din competență.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale