VIDEO Interlopii Anaser Duduianu și Mircea Nebunu, urmăriți internațional, iau peste picior justiția din România

VIDEO Interlopii Anaser Duduianu și Mircea Nebunu, urmăriți internațional, iau peste picior justiția din România

Cu toate că sunt dați în urmărire, doi dintre cei mai cunoscuți interlopi români Anaser Duduiani și Mircea Băluș, zis Nebunu, fac petreceri și live-uri pe rețelele sociale, și nu se sfiesc să spună unde se află.

Anaser Duduianu este dat în urmărire internațională din august 2020, fiind cercetat pentru șantaj în dosarul maneliștilor. După unele surse este în SUA, însă după spusele lui, interlopul se află în Cancun, Mexic.

De curând, l-a amenințat pe Florin Salam, parte vătămată în "dosarul maneliștilor", a acuzat un procuror de corupție și a vorbit despre clanul rival Vasiloi.

Anaser Duduianu a precizat ca se află în Cancun, Mexic și nu în Statele Unite așa cum se vehicula.

"Dacă am greșit și am o faptă în care se justifică cu adevărat că am tâlhărit, că am luat, că am suplimentat viața cuiva, vreau să-mi dea pe viață, să-mi distrugă viața, să-mi facă ce vrea. Dar să ne exterminați...avem și noi copii, familie, oameni care ne iubește, care ne respectă, care ține la noi. Și nu noi suntem oamenii care mâncăm banii țării și banii oamenilor. Noi am ajuns în România oamenii de serviciu.

Și ce înseamnă în România oamenii de serviciu? Adică, dacă se face o campanie electorală, ca primă arestare e hai să îi arestăm pe Duduieni ca să vadă România că distrugem clanuri”, se victimizează Duduianu.

Anaser spune că e nevinovat în dosarul maneliștilor, că n-a șantajat pe nimeni.

”Nu l-am tâlhărit pe Ghiță Adriano, pe Babanu, nu l-am șantajat pe Salam. Singura faptă pe care o recunosc e că i-am dat un capac sau un pumn lui Bujilă care e cumătrul nostru, nașul lui frate-miu,David. Și i-am rupt geaca de pe el și m-am certat cu el”, declară Anaser pe Facebook.

Mircea Nebunu spune că și-a ispășit pedeapsa într-un parc de distracții

Interlopul Mircea Băluș, zis Nebunu, lider al clanului Sportivilor, urmărit internațional, a făcut un live în ia peste picior autoritățile din România. De altfel, el a organizat și câteva petreceri cu maneliști celebri, în Italia, la Milano, acolo unde locuiește acum.

"Pentru toți care îmi doriți răul, eu am început deja să-mi execut pedeapsa, eu cu tovarășul meu de celulă. Suntem amândoi aicea arestați, el e obosit, sforăie acuma.

Pentru toți ăștia care îmi doriți mie răul, trăiască familia voastră, să-l mâncați pe ăsta de nebun.

Dați distribuire puternică să vadă lumea că sunt la preson. Mai avem tre-patru luni și ne liberăm", spune Mircea Nebunu într-un live făcut în fața unei celule în care se află un manechin închis, într-un parc din Italia, arată, în exclusivitate Newsweek România .

Mircea Nebunu are de executat un an de înschisoare în România și este urmărit internațional după ce a plecat din țară înainte de pronunțarea pedepsei.

A fost reținut la Milano, acum câteva luni, apoi a fost eliberat de autoritățile italiene.

De atunci, Mircea Nebunu nu s-a sfiit să organizeze petreceri cu maneliști celebri, anunțate din timp pe rețelele de socializare.

La aceste petreceri a participat și fratele său, Vali Nebunu, și el urmărit internațional pentru executarea unei pedepse cu închisoarea.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...