VIDEO Interlopii, în concediu/Faraonu de la Madrid la Mamaia, Nuțu Cămătaru în Thassos

VIDEO Interlopii, în concediu/Faraonu de la Madrid la Mamaia, Nuțu Cămătaru în Thassos

Interlopii români sunt și ei în concediu, chiar dacă unii dintre ei sunt urmăriți. Nuțu Cămătaru a preferat să meargă în Thassos, iar Faraonu de la Madrid, mai extravagant, a mers la Mamaia. Mircea Nebunu, urmărit internațional, se bronzează pe coasta de vest a Italiei.

Nuțu Cămătaru a ales să plece în concediu, însoțit de câțiva colaboratori, pe insula Thassos din Marea Egee, o destinație binecunoscută de turiștii români, apreciată pentru plajele sale, dar și pentru prețurile rezonabile. Desigur, Thassos este și mai aproape de România.

Nuțu Cămptaru și prietenii săi au închiriat o vilă de patru stele pentru care, fiind grup, au plătit doar câteva sute de euro, în apropiere de plajă.

Faraonu de la Madrid: Sunt mândru de Autostrada Soarelui

În schimb, Faraonu de la Madrid, extravagant, a ales să-și vină pe litoralul românesc, în cea mai scumpă stațiune, Mamaia. El se află într-o zonă de lux, alături de noua sa parteneră de la care așteaptă un copil.

"Am fost la Mamaia. Mi-a plăcut Constanța, e un oraș vechi, nereformat, dar mi-a plăcut. Nu mai vine lumea pe Litoralul românesc. Deși e foarte frumos. Sunt mândru și de Autostrada Soarelui, foarte frumos", a spus Faraonu de la Madrid într-un live.

Mircea Nebunu, urmărit, în concediu la Portofino

Mircea Băluș, zis Nebunu, urmărit internațional pentru o executare a pedepsei în România, se află cu familia pe coasta de vest a Italiei, acolo unde face live-uri zilnic.

Cînd nu e în concediu, Mircea Nebunu își vede liniștit de viața lui, la Milano, acolo unde organizează petreceri cu maneliști celebri.

SURSA: newsweek.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…