VIDEO Interlopul Alyn Spaniolu Legenda Vie, prins ca prostul în timpul unui live, deși era dat în urmărire

VIDEO Interlopul Alyn Spaniolu Legenda Vie, prins ca prostul în timpul unui live, deși era dat în urmărire

Interlopul în vârstă de 24 de ani era căutat de Poliție pentru executarea unei pedepse. Alyn Spaniolu Legenda Vie n-a putut să se abțină să facă un live de la o petrecere ilegală, iar polițiștii au urmărit imaginile transmise în direct până l-au încătușat pe infractor.

 
Polițiștii au înregistrat astfel o premieră, arestându-l în plin live pe cel ce-și spune Alyn Spaniolu Legenda Vie, care fără să vrea, a surprins și momentul în care trupele speciale iau cu asalt încăperea.

„Culcat! Unde e telefonul? Culcat! Culcat! Gata! Jos! Pe burtă, pe burtă!”, au fost cuvintele pe care infractorul nu se aștepta să le audă.

Mascații au descins la locuința lui Alyn Spaniolu din Merișani, județul Argeș, la sesizarea polițiștilor din localitate. Agenții văzuseră pe Facebook live-ul care avea și mulți urmăritori. 

Bărbatul era condamnat la pedeapsa închisorii de un an de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt și a ajuns direct în arest. În plus, atât el cât și participanții la petrecerea ilegală au fost amendați cu câte 2.000 de lei, pentru încălcarea restricțiilor impuse de pandemie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...