VIDEO Interlopul Anaser Duduianu, „exilat” în SUA, atac la clanul Vasiloi. pe TikTok

VIDEO Interlopul Anaser Duduianu, „exilat” în SUA, atac la clanul Vasiloi. pe TikTok

Interlopul Anaser Duduianu, urmărit internațional din 2020, a făcut un nou live pe TikTok, din SUA, în care spune că nu este mafiot și nu este vinovat în dosarul maneliștilor, dar că va face dezvăluiri despre clanul Vasiloi. Între timp, autoritățile par să nu-i dea deloc de urmă.

Pe numele fraților Lindon și Anaser Duduianu este emis un mandat de arestare, încă din august 2020, în dosarul în care Florin Salam și alți maneliști au reclamat că au fost șantajați și tălhăriți de membrii clanului Duduianu.

Dacă Lindon s-a predat, Anaser Duduianu face live după live pe TiKTok acolo unde are foarte mulți urmăritori, conform Newsweek.

"Vreau să fac și eu un anunț în legătură cu dosarul maneliștilor instrumentat de către domnul procuror pus la comanda familiei Vasiloi. Vă promit că voi face tot posibilul ca adevărul să iasă la suprafață și să vă arăt că sunt nevinovat.

Și că nu sunt omul periculos despre car mass-media sau presa speculează că eu sunt un om atât de periculos sau chiar mafiot.

Voi face cele mai mari dezvăluiri despre familia clanului mafiot Vasiloi, cât și despre oamenii din spatele acestor clanuri mafiote și care au dat naștere la tot acest dosar", a spus Anaser Duduianu, după care a cerut să fie judecat corect și a anunțat că va face un nou live cu dezvăluiri.

Problemele fraților Duduianu

Florin Duduianu, zis Anaser, și Ștefan Duduianu, zis Lindon, au fost dați în urmărire internațională de Poliția Română încă din luna august a anului 2020. Cu toate că nu au fost liniștiți nici acolo, poliția engleză habar nu avea de ei, conform Newsweek. De altfel, Lindon și-a cumpărat bilete de avion și a făcut check-in-ul în Anglia fără nicio problemă.

Până la urmă, Ștefan Duduianu s-a hotărât el singur să se predea, așa că a luat avionul către București, iar în timp ce era în aeroport a făcut un live în care a solicitat polițiștilor să îl aștepte la Otopeni.

Pe numele fraților Lindon și Anaser Duduianu este emis un mandat de arestare în dosarul în care Florin Salam și alți maneliști au reclamat că au fost șantajați și tălhăriți de membrii clanului Duduianu.

Dacă Lindon s-a predat, Anaser Duduianu face live după live pe TiKTok acolo unde are foarte mulți urmăritori, conform Newsweek.

Conform unor surse din anturajul fugarului, Anaser ar fi părăsit, în cele din urmă, teritoriul Marii Britanii și ar fi reușit să ajungă în SUA, acolounde există mai multe grupări interlope românești specializate în comiterea de infracțiuni cu carduri bancare clonate, înșelăciuni cu aur fals, dar și exploatarea unor grupuri de cerșetori.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

3 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

4 ULTIMA ORĂ Panică la Gazprom! / Americanii au întrecut Rusia în exportul de gaz către Europa, pentru prima oară în istorie

5 Profa sexy, promovată de PSD inspector școlar în Arad. Vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul