VIDEO Interlopul Anaser Duduianu spune vorbe de duh live

VIDEO Interlopul Anaser Duduianu spune vorbe de duh live

Doi interlopi cunoscuți Mircea Nebunu și ANaser Duduianu își văd liniștiți de viața lor, unul în Italia și celălalt în Mexic, deși amândoi apar ca urmăriți general pe site-ul Poliției Române. Unul face petreceri cu Florin Salam la Milano, altul dă pilde din Mexic.

Interlopul Mircea Băluș, zis Nebunu este dat în urmărire de autoritățile din România pentru executarea unei pedepse cu închisoarea, însă el a fugit în Italia unde trăiește liniștit și face petreceri cu maneliști celebri din România. Acum promovează pe pagina lui de Facebook un concert al lui Florin Salam care va avea loc în localul din Milano în care Mircea Nebunu organizează petreceri.

Florin Salam a cântat anul trecut și la tăierea moțului copilului lui Mircea Nebunu, alături de alți maneliști cunoscuți, dar și la alte petreceri organizate de interlop.

De-a lungul timpului, la petrecerile interlopului au participat maneliști celebri.

Anaser Duduianu dă pilde pe net

Anaser Duduianu este dat în urmărire internațională din august 2020, fiind cercetat pentru șantaj în dosarul maneliștilor. După unele surse este în SUA, însă după spusele lui, interlopul se află în Cancun, Mexic.

Acum câteva luni l-a amenințat pe Florin Salam, parte vătămată în "dosarul maneliștilor", a acuzat un procuror de corupție și a vorbit despre clanul rival Vasiloi.

Anaser Duduianu a precizat ca se află în Cancun, Mexic și nu în Statele Unite așa cum se vehicula.

În ultima postare pe TikTok, Anaser povestește cum tatăl său, Emi Pian, îi spunea că după nori urmează soare și după greutățile vieții vin mari bucurii.

Mircea Nebunu ia peste picior Poliția Română

Interlopul Mircea Băluș, zis Nebunu, lider al clanului Sportivilor, urmărit internațional, a făcut un live în ia peste picior autoritățile din România.

"Pentru toți care îmi doriți răul, eu am început deja să-mi execut pedeapsa, eu cu tovarășul meu de celulă. Suntem amândoi aicea arestați, el e obosit, sforăie acuma.

Pentru toți ăștia care îmi doriți mie răul, trăiască familia voastră, să-l mâncați pe ăsta de nebun.

Dați distribuire puternică să vadă lumea că sunt la preson. Mai avem tre-patru luni și ne liberăm", spune Mircea Nebunu într-un live făcut în fața unei celule în care se află un manechin închis, într-un parc din Italia, arată, în exclusivitate Newsweek România .

Mircea Nebunu are de executat un an de înschisoare în România și este urmărit internațional după ce a plecat din țară înainte de pronunțarea pedepsei.

A fost reținut la Milano, acum câteva luni, apoi a fost eliberat de autoritățile italiene.

De atunci, Mircea Nebunu nu s-a sfiit să organizeze petreceri cu maneliști celebri, anunțate din timp pe rețelele de socializare.

La aceste petreceri a participat și fratele său, Vali Nebunu, și el urmărit internațional pentru executarea unei pedepse cu închisoarea.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”