VIDEO Interlopul Boncu spune cum îi făcea cocaină la bong lui Smiley într-o filmare a DIICOT

VIDEO Interlopul Boncu spune cum îi făcea cocaină la bong lui Smiley într-o filmare a DIICOT

Înregistrarea unei discuții a lui Lucian Boncu cu o altă persoană a fost făcută de camera instalată de DIICOT în apartamentul din Giroc al liderului interlop, în timp ce se investiga dosarul de trafic de cocaină în care a fost trimis în judecată, relatează Pressalert.ro .

Liderul interlop Lucian Boncu a povestit, în aceeași discuție, din 23/24 iulie 2019,  în care s-a lăudat cum l-a redus la tăcere pe un comisar, punându-i cuțitul la gât și amenințându-l că-l va înjunghia, despre cum, într-un celebru club din București, i-ar fi pregătit cocaină la bong cunoscutului cântăreț Smiley, dar și despre un celebru manelist care ar fi cumpărat zeci de grame din ”drogul zeilor”.

Imaginile au fost înregistrate de camera instalată de DIICOT în apartamentul din Giroc al liderului interlop, în timp ce se investiga dosarul de trafic de cocaină în care Boncu a fost trimis în judecată alături de alte 14 persoane.

"Băi Andrei, du-te și cântă și vino înapoi"

Liderul interlop a povestit că ”cea mai mare greșeală, m-am dus la Loft” și a vrut să-i arate unui prieten de-al său cum se consumă cocaină la bong. ”Avea ca lumea. Hai să-ți arăt o schemă. Dă-mi o sticlă și un pai, staniol. Îmi dă staniolul, ăi fac ăsta. Era Smiley și el. Știe ăsta sau îl scot afară? Nu, nu, că e profesor. Zice Smiley ce e asta? Îi zic, stai să vezi. Iau și o vărs în apă. Băăă, ai stricat-o. Fraiere, am diluat-o, dă bicarbonatul. Am trimis-o pe una că nu aveam bicarbonat. Am făcut-o cu bricheta (în timp ce cu mâna arăta cum a pus flacăra sub, n.a.) că nu aveam cum să încălzești în birou la el.

Îi fac, îi pun o bucată și îi spun << Fii atent, tragi la final și ții în piept>>. Nu a mai scos afară. A tras un fum și a zis << nu mai merg să cânt>>. Bă, ai înnebunit. Băi Andrei, că așa îl cheamă, Andrei, du-te și cântă și vino înapoi (...) I-am zis lui Pepe scoate-mă de aici (din birou, n.a.). Îmi era aiurea. Mă scoate. Avea prima masă lângă boxă. Cea mai tare masă. Lângă avea Nuțu Cămătaru, în spate fraieri, deci ăștia, Mutu… Noi eram prima masă (…) Am stat, pe ceas, trei minute. Vine Pepe disperat, vin badigarzii. <>  Cum s-o termine că i-am dat titamai bucata?”.

Discuție despre Salam și Udrea

Cei doi discută pe ton jos, auzindu-se ”zece grame”, iar Boncu povestind că i s-a spus ”toți bagă, toți”. Discuția continuă pe acelați ton conspirativ, liderul interlop afirmând ” Salam…dat 16 grame…pe față….. A venit după 20 de minute mai dă-mi… în formație suntem opt…. Nu îți mai dau. A venit înapoi dă-mi zece la 200 de euro (gramul n.a.)”, în timp ce coboară glasul și gesticulează din mâini. Boncu și-a amintit de un alt episod când Salam ”era cu Udrea” într-o cameră de hotel din Timișoara.

Citește mai mult pe pressalert.ro.

Smiley dezminte acuzatiile aduse de interlopul Lucian Boncu:

“De-a lungul anilor, numele meu a fost folosit abuziv in tot felul de contexte, fara ca eu sa fiu intrebat cat adevar este in ele. Mereu am considerat ca acesta este unul dintre preturile celebritatii, sa fii mentionat intr-o situatie controversata, fara ca tu sa ai vreo legatura cu subiectul, doar pentru a se atrage atentia asupra unei situatii sau persoane, a unui eveniment sau context.

Nu pot sa fiu de acord si nu pot sa stau fara reactie atunci cand numele meu este mentionat nedrept intr-un context care imi contrazice principiile si valorile.

In ultimele 24 de ore s-a rostogolit in presa o poveste, spusa de o persoana pe care nu o cunosc si careia nu ii cunosc si nici nu as vrea sa-i cunosc anturajul. Este o poveste inventata in ceea ce priveste implicarea mea, stiu ca nu este prima si, cel mai probabil, nu va fi nici ultima, insa ea imi incalca o regula de baza pe care o sustin in viata mea privata si profesionala: NU drogurilor! Ca urmare, consider ca este datoria mea sa iau imediat atitudine publica.

 
Povestea despre care am citit si eu cu uimire este, se pare, parte dintr-un demers legal, de cercetare, demers despre care nu stiu nimic, nu am fost contactat sau intrebat nimic de autoritati si nici de autorii articolelor care au publicat-o.

Inteleg ca poate nu am destula controversa in viata mea, iar unii simt nevoia sa ma integreze abuziv in discursul lor, insa este nedrept sa se intample asta fara niciun sambure de adevar sau fara nicio verificare a veridicitatii informatiei.

Sunt de 20 de ani in industria muzicala si de divertisment. Beneficiez de atentia oamenilor si a presei. Atat activitatea profesionala, cat si viata personala sunt atent monitorizate atat de oamenii care admira munca mea, cat si de reprezentantii presei. Am vorbit deschis despre orice aspect al muncii mele, am raspuns, atunci cand a fost momentul, tuturor intrebarilor legate de viata personala, am fost si sunt un adept al dialogului avand la baza adevarul si respectul reciproc.

Va multumesc pentru ca acordati atentie punctului meu de vedere in aceasta situatie, ca intelegeti cat de important este adevarul si ca imi acordati dreptul de a da replica in aceasta situatie aberanta in care numele meu a fost folosit nefondat.” a declarat Smiley pentru Clair.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 Emilia Şercan / Dîncu este această lumină securistică care petrecea după-amiezile la vilele SRI cu Dragnea şi G…