VIDEO Interlopul Faraonu de la Madrid, live cu Salam cântând fraților interlopi Mircea și Vali Nebunu, urmăriți general

VIDEO Interlopul Faraonu de la Madrid, live cu Salam cântând fraților interlopi Mircea și Vali Nebunu, urmăriți general

Interlopul Faraonu de la Madrid a făcut un live la tăierea moțului copilului lui Mircea Nebunu, eveniment care a avut loc la Milano. Fratele lui Mircea, Vali Nebunu, este și el urmărit internațional, iar autoritățile nu dau de el. Nici măcar când e la petreceri.

Florin Salam, Costel Biju, Dani Mocanu și alți maneliști celebri au cântat, la Milano, la petrecerea pentru tăierea moțului lui Noah, fiul interlopului Mircea Băluș, zis Nebunu, conform Newsweek.

Faraonu de la Madrid, lângă Vali Nebunu și Mircea Nebunu Foto: NWR

Mircea Nebunu este urmărit internațional pentru executarea unei pedepse cu închisoare în România. El a fost arestat în Italia, apoi a fost eliberat și se ține de petreceri.

Fratele său, Vali Nebunu, este și el urmărit internațional, tot pentru executarea unei pedepse cu închisoarea în România, însă el nici măcar nu a fost localizat de autorități, deși participă des la petrecerile fratelui său.

Interlopul Faraonu de la Madrid, un apropiat al clanului Sportivilor, a postat un clip video în care Florin Salam le cântă o dedicație fraților Nebunu, cei doi fiind foarte impresionați de versurile manelistului. De altfel, și Faraonu de la Madrid și Vali Nebunu i-au dat sume mari de bani lui Florin Salam pentru dedicații.

Florin Salam, Costel Biju, Dani Mocanu au cântat pe 18 aprilie, la Milano, la petrecerea de tăiere a moțului lui Noah, copilul lui Mircea Nebunu.

Festivitatea fusese anunțată cu mult timp înainte pe rețelele sociale chiar de către Mircea Băluș, zis Nebunu, șeful clanului Sportivilor.

Pentru ce sunt urmăriți Mircea și Vali Nebunu

Mircea Nebunu a fost arestat în Italia, în urmă cu câteva luni, ca urmare a mandatului internațional emis de autoritățile române. Interlopul are de executat o pedeapsă cu închisoarea de un an și o lună pentru conducere cu permis fals de Ucraina.

La 20 octombrie 2021, Curtea de Apel Timișoara l-a condamnat Vali Nebunu la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în formă agravată şi în stare de recidivă.

Cum Vali Nebunu nu s-a prezentat la penitenciar pentru executarea pedepsei, polițiștii au mers la el acasă pentru a-l ridica, însă interlopul a fost de negăsit.

El a fost dat în urmărire națională pentru executarea mandatului de pedeapsă cu închisoarea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…