VIDEO Interlopul Petre Geamănu, care-și zice Împăratu Lumii, a petrecut cu șampanie în fața penitenciarului

VIDEO Interlopul Petre Geamănu, care-și zice Împăratu Lumii, a petrecut cu șampanie în fața penitenciarului

Interlopul Petre Geamănu, care a aruncat doi nepalezi la câini, și care-și zice Împăratu Lumii, a fost eliberat și a deschis o șampanie în fața arestului, acolo unde-l așteptau mai mulți membri ai clanului.

Interlopul Petre Geamănu, care-și zice Împăratu Lumii, a fost eliberat și a deschis o șampanie în fața arestului unde se afla din luna august 2021. La eliberarea lui au fost mai mulți interlopi, printre care și Costi Litrașu.

Printre multe alte fapte, Petre Geamănu ar fi aruncat și doi nepalezi la câini, după ce-i prinsese pescuind cu curent electric pe Străulești.

Petre Geamănu a fost reținut, în august 2021, de procurorii DIICOT, după ce interlopul din Chitila ar fi amenințat și extorcat mai mulți dezvoltatori imobiliari, pe care, spun procurorii, i-ar fi acuzat că s-ar fi apucat să construiască „fără aprobarea lui”.

În urma perchezițiilor au fost ridicate arme de vânătoare, o pușcă de asalt cu două încărcătoare, dar și o cantitate de cocaină, despre care surse apropiate anchetei au menționat că ar fi fost deținută de un fin al lui Geamănu, din județul Călărași, care a menționat că avea drogurile pentru consum propriu.

Petre Geamănu a aruncat doi nepalezi la câini

Doi muncitori originari din Nepal, care lucrau pe un șantier aflat în apropierea lacului Străulești, s-au dus să prindă pește cu un dispozitiv artizanal cu curent electric, o metodă distructivă de braconaj.

Curentul electric are un efect nociv asupra peștilor cărora le este afectate sistemul nervos.

Cei doi nepalezi au fost însă prinși repede de paznicii bălții și duși la petre Geamănu, patronul bălții. După ce ar fi fost bătuți bine, cei doi braconieri au fost dați la câinii lui Petre Geamănu, care i-a asmuțit asupra acestora și a filmat cum oamenii erau mușcați și țipau ca din gură de șarpe.

În lipsa unei reclamații din partea victimelor, acesta nu a putut să fie pus sub acuzare.

Ulterior, aceștia au fost lăsați să plece, însă Petre Geamănu a ținut să meargă până la dezvoltatorul imobiliar pentru care munceau cei doi și i-ar fi pus în vedere să aibă grijă de angajați pentru că, în caz contrar „s-ar putea să nu-i mai iasă la număr”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...