VIDEO Intervenție în forță a jandarmilor la Cluj, după ce protestatarii au fugit spre Viorica Dăncilă/„Demisia”, „Jos Guvernul”

VIDEO Intervenție în forță a jandarmilor la Cluj, după ce protestatarii au fugit spre Viorica Dăncilă/„Demisia”, „Jos Guvernul”

Jandarmii clujeni au intervenit în forță blocând accesul în curtea Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde premierul Viorica Dăncilă a intrat pe o ușă laterală, iar peste 100 de protestatari au fugit în direcția intrării respective, transmite Mediafax.

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la Institutul de Oncologie din Cluj-Napoca, dar a intrat pe o curte laterală, deoarece la intrarea principală se adunaseră peste 100 de protestatari.

Când au aflat că premierul a ajuns în spital pe o cale de acces laterală, protestatarii au fugit în direcția acesteia, strigând „Demisia”, „Jos Guvernul”, „Noi nu vrem să conduși de hoți” și „Ne e silă de Dăncilă”.

 


Unul dintre protestatari a aruncat în direcția premierului cu un sul de hârtie igienică.

Jandarmii au intervenit și au blocat accesul în curte.

De asemenea, la intrarea din față a Institutului Oncologic Cluj-Napoca, jandarmii au încercat să confiște un banner de la un protestatar, însă s-a produs o busculadă, iar persoanele prezente au huiduit și au scandat „Jandarmeria apără hoția", sărind în apărarea acestuia.

În cele din urmă, jandarmii i-au lăsat bannerul proprietarului.

Protestatarii s-au împărțit în două grupuri pentru a supraveghea toate ieșirile din curtea Institutului, iar o asistentă a afișat la un geam un banner cu mesajul „Condiții decente de muncă, locuri de muncă".

Premierul Viorica Dăncilă a fost așteptată cu proteste și în fața Casei de Cultură din Cluj-Napoca, unde urma să participe la o întâlnire cu primarii și consilierii PSD Cluj. Organizatorii au schimbat, însă locul întâlnirii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…