VIDEO Iohannis, apel către popor, să stea cu arma la picior, să apere statul de drept

VIDEO Iohannis, apel către popor, să stea cu arma la picior, să apere statul de drept

Iohannis, apel către popor, să stea cu arma la picior, să apere statul de drept. Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou: Să construim împreună următorul secol de existență a României, cu mult curaj, implicare civică și atașament ferm față de valorile statului de drept.

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video de Anul Nou în care îi îndeamnă pe români să construiască împreună următorul secol de existență a României, cu mult curaj, implicare civică și atașament ferm față de valorile statului de drept

„Dragi români, ne aflăm la finalul unui an cu o semnificație profundă pentru România, anul Centenarului Marii Uniri. deschidem o nouă pagină a istoriei națiunii noastre și ne revine nouă responsabilitatea de a lăsa generațiilor viitoare o democrație puternică și o țară dezvoltată. Să construim, așadar, împreună următorul secol de existență a României cu mult curaj, implicare civică și atașament ferm față de valorile statului de drept“, afirmă președintele Iohannis în mesaj.

El amintește că 2019 este anul în care țara noastră va deține, pentru prima dată, Președinția Consiliului Uniunii Europene.

„Să valorificăm această oportunitate și să dovedim că România este implicată, cu seriozitate, în concolidarea proiectului european. La mulți ani și un An Nou fericit tuturor!“, încheie Klaus Iohannis.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...