VIDEO Iohannis i-a dat o flegmă-n ochi lui Dragnea, în direct!

VIDEO Iohannis i-a dat o flegmă-n ochi lui Dragnea, în direct!

”Domnule Dragnea, aflarăm de la TV că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei!”

Iohannis i-a dat o flegmă-n ochi lui Dragnea, în direct! Șeful statului invocând afirmaţia lui Dragnea potrivită căreia el ar fi singurul care ştie ”din scoarţă în scoarţă” programul.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a adresat preşedinţilor Camerelor Parlamentului abia la finalul discursului său de după încheierea ceremoniei de depunere a jurământului de către noul Guvern.

”Îi salut şi pe musafirii noştri de astăzi:  preşedintele Camerei Deputaţilor, Senatului şi Curţii Constituţionale”, a spus Iohannis.

Apoi Iohannis s-a adresat liderului PSD într-o propoziţie în care a folosit un verb la perfectul simplu, specific zonei Olteniei.

”Domnule Dragnea, aflarăm de la TV că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei!”, a spus preşedintele.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...