VIDEO Iohannis i-a dat o flegmă-n ochi lui Dragnea, în direct!

VIDEO Iohannis i-a dat o flegmă-n ochi lui Dragnea, în direct!

”Domnule Dragnea, aflarăm de la TV că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei!”

Iohannis i-a dat o flegmă-n ochi lui Dragnea, în direct! Șeful statului invocând afirmaţia lui Dragnea potrivită căreia el ar fi singurul care ştie ”din scoarţă în scoarţă” programul.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a adresat preşedinţilor Camerelor Parlamentului abia la finalul discursului său de după încheierea ceremoniei de depunere a jurământului de către noul Guvern.

”Îi salut şi pe musafirii noştri de astăzi:  preşedintele Camerei Deputaţilor, Senatului şi Curţii Constituţionale”, a spus Iohannis.

Apoi Iohannis s-a adresat liderului PSD într-o propoziţie în care a folosit un verb la perfectul simplu, specific zonei Olteniei.

”Domnule Dragnea, aflarăm de la TV că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei!”, a spus preşedintele.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu putem cuceri orașe mari” / Din nou un analist militar spune adevărul la televiziunile rusești

5 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…