VIDEO Iohannis: Inflaţia, doar un factor; vinovat este Putin, care a declanşat acest război împotriva Ucrainei

VIDEO Iohannis: Inflaţia, doar un factor; vinovat este Putin, care a declanşat acest război împotriva Ucrainei

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că inflaţia este 'doar un factor' şi are încredere că Guvernul a luat şi va lua în continuare 'măsurile care se impun', menţionând că problema nu este românească, ci doar una globală.



"Inflaţia este doar un factor şi ca să încep cu un răspuns simplu, am toată încrederea că Guvernul a luat şi va lua în continuare măsurile care se impun", a afirmat Iohannis.

El a spus că inflaţia, situaţia economică dificilă, preţurile la energie nu au apărut fiindcă cineva în România a lucrat prost sau nu şi-a făcut treaba, ci din cauza războiului.

"Guvernul, Parlamentul, politicienii - la modul general - îşi fac treaba şi în multe situaţii se găsesc anumite soluţii, dar nu este cazul să încercăm să aruncăm vina asupra Guvernului, asupra Parlamentului sau asupra clasei politice. Vinovat este Putin, care a declanşat acest război împotriva Ucrainei", a adăugat Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a efectuat o vizită la Spitalul Clinic Colentina, cu prilejul Zilei Internaţionale a Asistentului Medical. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”