VIDEO Iohannis: Rămân la opinia mea - primarii să fie aleşi în două tururi

VIDEO Iohannis: Rămân la opinia mea - primarii să fie aleşi în două tururi

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a reiterat susţinerea pentru alegerea primarilor în două tururi şi şi-a exprimat convingerea că reprezentanţii formaţiunilor de dreapta vor găsi cele mai bune soluţii în ceea ce priveşte candidatura pentru Primăria Capitalei.

Întrebat dacă formaţiunile de dreapta ar trebui să aibă un singur candidat pentru Primăria Municipiului Bucureşti, Iohannis a apreciat că va fi o discuţie "lungă şi complicată", dar că se vor găsi "cele mai bune" soluţii.

"Va fi o discuţie lungă şi complicată între partide şi eu cred că se vor găsi cele mai bune soluţii", a arătat preşedintele, la Palatul Cotroceni.

Totodată, el a precizat că a avut luni o discuţie informală cu preşedintele USR, Dan Barna, temele fiind legate de actualitatea politică: rezultatul alegerilor prezidenţiale, alegerea primarilor în două tururi, alegeri anticipate.

"Nu ştiu dacă cineva poate să îmi ceară clarificări sau garanţii, dar am discutat aceste lucruri şi eu pot să spun şi public că rămân la opinia mea. Deci, primarii să fie aleşi în două tururi este ceea ce mi se pare mie normal. Iar alegerile anticipate, da, eu îmi doresc să ajungem în procedura de alegeri anticipate şi aceste lucruri i le-am spus pur şi simplu", a menţionat Iohannis. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

2 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 VIDEO Scene de comedie de la instruirea noilor recruți ruși!