VIDEO Iohannis: Românii care au plecat în minivacanţă să respecte cu stricteţe măsurile anti-COVID

VIDEO Iohannis: Românii care au plecat în minivacanţă să respecte cu stricteţe măsurile anti-COVID

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis duminică celor care au plecat în minivacanţa de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie să se distreze, dar să respecte cu stricteţe măsurile pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus.



"Mesajul meu pentru toţi românii este acelaşi - să respecte măsurile, să respecte portul măştii, distanţa, igiena şi, dacă se distrează, să o facă, dar să respecte cu stricteţe aceste măsuri. Să evite total aglomerările, să evite apropierea fizică de persoane pe care nu le cunosc şi nu ştiu din ce mediu vin", a afirmat Iohannis, după vizita la Call center-ul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti amenajat la Arena Naţională.

El a adăugat că este o minivacanţă "în condiţii foarte speciale" şi cu cât mai bine sunt respectate măsurile de protecţie cu atât mai bine se va trece peste pandemia de COVID-19.

"Absolut nimeni nu cred că îşi doreşte să ajungă la spital, nici noi nu dorim ca oamenii să ajungă la spital. Este simplu - respectaţi măsurile care sunt în vigoare", a transmis şeful statului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...