VIDEO Iohannis: Sunt mulţumit de cum funcţionează Guvernul, în coaliţie este încă multă nevoie de armonizare

VIDEO Iohannis: Sunt mulţumit de cum funcţionează Guvernul, în coaliţie este încă multă nevoie de armonizare

Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat, joi, mulţumit de modul în care funcţionează Guvernul şi a apreciat că în cadrul coaliţiei, care este gândită pentru a guverna în acest moment, este încă multă nevoie de armonizarea poziţiilor.



"Este o coaliţie care este gândită pentru a guverna România acum, ce va fi după alegerile din 2024 cred că nimeni nu poate să vă spună, însă dacă coaliţia ţine până în 2024 şi vine cu rezultate bune, ceea ce eu îmi doresc foarte mult, fiindcă este nevoie în această perioadă de un Guvern care gestionează şi crizele şi complicaţiile, dar şi oportunităţile, dacă ne gândim numai la banii europeni mulţi care pot fi folosiţi pentru România şi pentru români. Eu sunt mulţumit de cum funcţionează Guvernul, în coaliţie, sigur, este încă multă nevoie de armonizare între poziţii şi este nevoie de foarte multe contacte pentru a găsi punctele comune cele mai bune şi pentru a negocia punctele divergente. Sunt optimist că într-un final aceste chestiuni vor intra într-o normalitate", a spus şeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la reuniunea informală a Consiliului European pe tema ultimelor evoluţii privind situaţia de securitate de la graniţele Ucrainei şi la cel de-al VI-lea Summit Uniunea Europeană - Uniunea Africană, care va continua şi vineri. Tot vineri, şeful statului va avea, în marja participării la Summitul UE - Uniunea Africană, o întrevedere cu preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria