VIDEO „Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat”/Un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală

VIDEO „Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat”/Un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală

Momentul în care un ofițer de poliție spune unui grup de turiști să nu-l mai ridiculizeze pe un soldat din Gara Regală a devenit. Mai multe persoane, despre care se crede că vizitau Londra din SUA, au fost filmate în timp ce strigau și râdeau la un străjer aflat în centrul capitalei Marii Britanii, în timp ce încercau să-l determine să-și iasă din rol și să intre în jocul lor.

Nu au reușit decât să-l facă să se simtă inconfortabil și să-l facă pe un coleg polițist să iasă din clădire pentru a le da o lecție tinerilor. Turiștii cu telefoanele țintite spre străjerul în uniformă au filmat toată scena. Strigau la el tot felul de nume, în încercarea de a-l ghici pe al lui și voiau să-l provoace să reacționeze cumva. A fost momentul în care un polițist înarmat a intervenit pentru a-i lua apărarea bărbatului din Garda Regală, scrie Daily Mail .

"Acești soldați își servesc țara, își iau slujba în serios, sunt responsabili pentru protejarea acestei uniți, nu sunt aici pentru a fi ridiculizați. Mă bucur că vă distrați, dar el nu o face. Are o zi lungă în față, cu multe ore. Este obositor, epuizant, iar voi vă bateți joc de el. Nu apreciem asta. Vă rog să plecați", le-a spus polițistul fetelor care au făcut drum întors.

Internauții care au vizionat filmulețul l-au lăudat pe polițist pentru că a luat atitudine. "S-a purtat ca un campion"; "Bravo, foarte bine", au scris oamenii, în timp ce alții le-au judecat pe tinere pentru atitutdinea lipsită de respect.

Gărzile Regelui sunt postați pentru îndatoriri publice în fața câtorva locuri emblematice, cum ar fi Palatul Buckingham. Deși rolul lor este în mare parte ceremonial, străjerii fac parte dintr-o divizie a Armatei Britanice. De asemenea, patrulează prin palate și îl păzesc pe suveran inclusiv noaptea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 „Nu vreau sa fiu ăla din diaspora care se crede cu nasul pe sus, dar las-o dracului de treabă”

3 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

4 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

5 Citiți și judecați voi...