VIDEO Jador, scandal cu amenințări și poliție după gala RXF

VIDEO Jador, scandal cu amenințări și poliție după gala RXF

Jador se află din nou în centrul atenției după ce s-a luat la ceartă cu un bărbat, imediat după gala RXF. Cel mai probabil, manelistul a fost prezent la eveniment deoarece prietenul său, Bogdan Mocanu s-a duelat în ring cu Romanian Final Boss.

Imediat după ce Gala RXF s-a încheiat, cei doi prieteni s-au îndreptat spre ieșire. Atunci, deși toate privirile erau ațintite asupra lor datorită victoriei obținute de Bogdan Mocanu împotriva lui Romanian Final Boss, Jador a început o adevărată ceartă cu un alt participant la eveniment.

După ce și-ar fi aruncat cuvinte grele, Jador ar fi apelat la 112 pentru a rezolva problema pe cale legală și fără a avea repercursiuni asupra carierei sale. Într-un videoclip care s-a viralizat rapid pe internet, se poate observa cum Jador le spune oamenilor legii că a ales să îi contacteze pentru a nu apărea o altă situație îngrozitoare:

„Plăteam 10, 15 oameni și îl omorau în bătaie. (...) De asta am sunat la dumneavoastră.”, i-a spus Jador polițistului, în timp ce agentul îi explica faptul că organele legii sunt cele care trebuie să ia măsuri în aceste cazuri.

Potrivit informațiilor oferite de Spynews.ro , manelistul ar fi avut o altercație cu un alt bărbat, iar în urma incidentului Jador a apelat la 112, motivând polițiștilor că a ales calea legală, când ar fi putut apela la violență.

Pe filmările din mediul online, aceeași sursă notează că Jador ar fi spus: „Plăteam 10, 15 oameni și îl omorau în bătaie. (...) De asta am sunat la dumneavoastră”. Acesta ar fi avut altercația cu Filip Albu.

Manelistul a subliniat că el a dorit să pună capăt conflictului cu ajutorul autorităților. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție în urma apelului primit la miezul nopții.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...