Ședința de miercuri a Consiliui Județean Caraș-Severin a fost scena unor schimburi de replici jignitoare între președintele instituției, liberalul Romeo Dunca, și consilierul Flavius Nedelcea, de la Pro România. Dunca l-a făcut ”prost” pe Nedelcea, potrivit Express de Banat .

Scandalul a început după ce Romeo Dunca a acuzat fosta conducere PSD a consiliului județean de furt, dând ca exemplu dosarele penale aflate pe rolul instanțelor. Flavius Nedelea, fost vicepreședinte al CJ, i-a cerut să înceteze acuzațiile.

„Păi dacă s-a furat… Domnu’ Nedelcea, nu am spus că ați furat dumneavoastră, am spus că în mandatul trecut s-a furat. Am 7 plângeri penale făcute, cu un prejudiciu de 3,8 milioane de lei. S-au furat! Este părerea mea și o susțin. Dacă nu știți că s-a furat, sunteți prost! Sunteți prost pentru că nu știți! Ați fost vicepreședinte și nu știți”, a spus atunci Romeo Dunca.

Șeful Consiliului Județean nu s-a lăsat și a repetat jignirea: „Eu nu vă fac prost, asta v-a făcut mama dumneavoastră pentru că nu înțelegeți să nu discutăm asta aici. Dacă nu ați știut că în cei 4 ani de mandat aici s-a furat, atunci permiteți-mi să vă spun că sunteți așa cum v-am… Vă rog să mă dați în judecată și gata”.

Vezi mai jos schimbul de replici din Consiliul Județean:

Foto: Romeo Dunca / Facebook