VIDEO Joe Biden l-a atacat dur pe Vladimir Putin, numindu-l ''dictator''

VIDEO Joe Biden l-a atacat dur pe Vladimir Putin, numindu-l ''dictator''

Preşedintele SUA, Joe Biden, l-a atacat marţi dur pe liderul rus Vladimir Putin, numindu-l un ''dictator'' care este acum izolat de lume mai mult ca oricând. Vladimir Putin ''s-a înşelat'', ''suntem pregătiţi, suntem uniţi'', a spus Biden în primul său discurs despre Starea Uniunii la Washington, cerând Congresului american să ovaţioneze în picioare poporul ucrainean care ''nu se teme de nimic'', relatează AFP.

Preşedintele rus ''a crezut că Occidentul şi NATO nu vor răspunde''. Dar ''Putin este acum mai izolat ca oricând de restul lumii'', deoarece în lupta împotriva ''autocraţiei'', ''democraţiile sunt pregătite'', a adăugat el, enumerând sancţiunile fără precedent care s-au abătut asupra Rusiei după invazia din Ucraina.

Totuşi, ''dacă dictatorii nu plătesc preţul pentru agresiunea lor, ei provoacă şi mai mult haos'', a avertizat cel de-al 46-lea preşedinte din istoria SUA referindu-se la liderul de la Kremlin.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”