VIDEO Judecați voi/Un bărbat întins pe jos este lovit în mod repetat și înjurat de un polițist în civil, în fața unui dispozitiv masiv de polițiști, fără ca nimeni să intervină

VIDEO Judecați voi/Un bărbat întins pe jos este lovit în mod repetat și înjurat de un polițist în civil, în fața unui dispozitiv masiv de polițiști, fără ca nimeni să intervină

O înregistrare video în care un bărbat întins pe jos este lovit în repetate rânduri de un civil, înconjurat de mai mulți polițiști, dintre care unii în uniformă de intervenție, este distribuită intens joi pe rețelele sociale. Bărbatul în civil este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Giurgiu.

În această înregistrare a unui incident care a avut loc în Bolintin Vale, Giurgiu, mai mulți bărbați sunt întinși pe jos, cu mâinile la spate, și sunt înconjurați de un numeros dispozitiv de polițiști.

Atenție! Imagini șocante!




Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Giurgiu a declarat pentru HotNews.ro că a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă și a fost sesizată unitatea de parchet competentă.

Ce a comunicat IPJ Giurgiu:

„La data de 17 aprilie a.c., am fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din orașul Bolintin Vale, din județul Giurgiu, are loc un conflict între două familii.

Politistii s-au deplasat la fata locului, ocazie cu care au aplanat conflictul, însă acesta a continuat și in ziua de sâmbătă, în timp ce persoanele în cauză se aflau pe strada, la un grătar si consumând băuturi alcoolice.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional conform prevederilor ordonanțelor militare cu amendă în cuantum de 13.000 de lei.

Cu privire la modul de interventie al polițiștilor, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, fiind sesizată unitatea de parchet competenta”.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...