VIDEO Judecătorul ucrainean răpit în aprilie la Chișinău a fost găsit aproape dezbrăcat într-un sat din Ucraina

VIDEO Judecătorul ucrainean răpit în aprilie la Chișinău a fost găsit aproape dezbrăcat într-un sat din Ucraina

Fostul judecător ucrainean Nikolai Ceaus, care a fost răpit de persoane necunoscute în aprilie, anul acesta, în Chișinău, a fost găsit în regiunea Vinnița.

Informația a fost confirmată pentru Censor.NET de către o sursă din poliția ucraineană, potrivit deschide.md .

Un locuitor al satului Mazurovka, din regiunea Vinnița, a chemat poliția și a anunțat că l-a găsit pe Nikolai Ceaus. Acesta era îmbrăcat doar într-o pereche de chiloți.

Ceaus a spus că a fost răpit de persoane necunoscute și a confirmat că este fost judecător al Judecătoriei districtului Nipru din Kiev. La fața locului se află un echipaj de poliție.

Judecătorulucrainean, Nicolai Ceaus, ce se ascundea de autoritățile din Kiev, a fost răpit de trei persoane, din curtea unui bloc de locuințe amplasat în centrul Chișinăului, la începutul lunii aprilie.

Momentul răpirii judecătoruluia fost surprins într-o filmare:Judecătorul Ceaus era acuzat de către autoritățile din Ucraina de luare de mită. În 2017, Kievul l-a dat în urmărire, acesta aflându-se inițial în Crimeea, iar apoi în Republica Moldova.

Pe parcursul ultimilor ani, magistratul încerca să obțină azil politic în Republica Moldova, însă Curtea Supremă de Justiție i-a respins sesizarea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel

5 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia