VIDEO Juncker, cuvinte emoționante despre România și români. La Antena 3, Badea le spunea trepanaților că era beat!

VIDEO Juncker, cuvinte emoționante despre România și români. La Antena 3, Badea le spunea trepanaților că era beat!

Juncker, cuvinte emoționante despre România și români. La Antena 3, Badea le spunea trepanaților că era beat! Gafa Marionetei lui Dragnea nu i-a stricat preşedintelui Comisiei europene nici buna dispoziţie, nici părerea despre România. La dineul oficial de la Cotroceni, de aseară, Jean Claude Juncker a vorbit cu emoție despre legăturile sale cu ţara noastră şi despre momentul aderării acesteia la Uniunea Europeană.

Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene: Sunt recunoscător că am fost primiţi ca prinţii în această ţară frumoasă. Mulţumesc! Pentru cei care sunt mai puţin fluenţi în limba română, am spus „Mulţumesc!". Când eram tineri, ne-am îndrăgostit de cultura şi de literatura României. A fost ziua reconcilierii dintre istoria şi geografia europeană. Dar nu a fost prima zi în care România a demonstrat lumii că flacăra libertăţii şi a democraţiei era vie în această ţară. Aceste sentimente, aceste convingeri sunt la fel de vechi ca istoria acestei ţări.

                                         ******

La încheierea emisiunii lui Gâdea, la Antena 3, Mircea Badea a repetat obsesiv că Juncker n-a mai așteptat-o pe Proasta României la aeroport deoarece ar fi avut o „criză de sciatică” și „trebuia să stea întins”. Apoi râdea ca boul, cu subînțeles în mintea lui de parașută a lui Voiculescu, și mai spunea o dată faza cu „criza de sciatică”!

Toată seara, bășinile propagandei de la Antena 3 au încercat să o facă pe Dăncilă victima unei conspirații a SPP, a lui Iohannis și, bineînțeles, a lui Cioloș. Au descoperit ei că nu știm ce director de la aeroport este soțul unei foste secretare de stat din timpul Guvernului Cioloș!

După ora 02 și 5 minute:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

2 Americanii scot din „cutia cu maimuțe” o nouă „drăcovenie” SF

3 Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip / „Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, c…

4 Citiți și voi ce se întâmplă în Germania de Est...

5 Foarte interesante amănunte!