VIDEO Jurnalistul german Paul Wagner, săltat cu duba de jandarmi la mitingul pentru justiție din iunie 2018, a câștigat procesul cu Jandarmeria pentru anularea amenzii

Jurnalistul german Paul Wagner, care a fost ridicat de jandarmii din trupele speciale și dus cu duba la Poliție la un miting pro-justiție din 20 iunie 2018, a câștigat definitiv procesul cu Jandarmeria în care a contestat amenda primită, după cum a declarat acesta pentru G4Media.ro.

Paul Wagner a fost atunci săltat de jandarmi în ciuda faptului că avea la gât legitimația de presă. Imaginile cu intervenția brutală a jandarmilor au devenit virale la acel moment. A fost unul dintre cele mai tensionate momente de la mitingul pentru justiție.

”Am contestat amenda contravențională de 500 de lei dată de jandarmi, Tribunalul București a respins apelul făcut de Jandarmerie după sentința din februarie, din primă instanță. Voi mai face și o plângere penală împotriva celor care au orchestrat această acțiune”, a mai spus Wagner, care a adăugat că a fost consiliat de asociația Evoluție în Instituție.

Soția lui Wagner, Mădălina Roșca, declara la acel moment pentru G4Media.ro că timp de două ore nu a știut unde se află acesta. În cele din urmă, Wagner a fost eliberat, în jurul miezului nopții, din secția de poliție unde fusese dus.

Paul Arne Wagner este autorul unui documentar intitulat ”Aici noi nu-l avem decât pe Dragnea”, un reportaj realizat pe urmele proprietăților imobiliare ale șefului PSD în Teleorman.

Imagini suprinse la mitingul din 20 iunie 2018:


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mare grijă, urmează cele mai dure zile! Pericolul ca România să se transforme într-un focar uriaș n-a trecut!

2 VIDEO Foarte util / Medic din prima linie în lupta cu COVID-19 despre „mitul tratamentelor minune” și fake-urile…

3 BREAKING Sorina Pintea a revenit asupra demisiei de la șefia Spitalului Județean din Baia Mare și a fost repus…

4 Începe să se-ntâmple ce-am văzut în filmele SF / Apare conceptul paşapoartelor COVID şi al paşapoartelor de vacc…

5 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

recomandări

Te ia DNA: Celina Rusu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb