VIDEO Jurnalistul german Paul Wagner, săltat cu duba de jandarmi la mitingul pentru justiție din iunie 2018, a câștigat procesul cu Jandarmeria pentru anularea amenzii

Jurnalistul german Paul Wagner, care a fost ridicat de jandarmii din trupele speciale și dus cu duba la Poliție la un miting pro-justiție din 20 iunie 2018, a câștigat definitiv procesul cu Jandarmeria în care a contestat amenda primită, după cum a declarat acesta pentru G4Media.ro.

Paul Wagner a fost atunci săltat de jandarmi în ciuda faptului că avea la gât legitimația de presă. Imaginile cu intervenția brutală a jandarmilor au devenit virale la acel moment. A fost unul dintre cele mai tensionate momente de la mitingul pentru justiție.

”Am contestat amenda contravențională de 500 de lei dată de jandarmi, Tribunalul București a respins apelul făcut de Jandarmerie după sentința din februarie, din primă instanță. Voi mai face și o plângere penală împotriva celor care au orchestrat această acțiune”, a mai spus Wagner, care a adăugat că a fost consiliat de asociația Evoluție în Instituție.

Soția lui Wagner, Mădălina Roșca, declara la acel moment pentru G4Media.ro că timp de două ore nu a știut unde se află acesta. În cele din urmă, Wagner a fost eliberat, în jurul miezului nopții, din secția de poliție unde fusese dus.

Paul Arne Wagner este autorul unui documentar intitulat ”Aici noi nu-l avem decât pe Dragnea”, un reportaj realizat pe urmele proprietăților imobiliare ale șefului PSD în Teleorman.

Imagini suprinse la mitingul din 20 iunie 2018:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

4 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!

5 Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mi…