VIDEO Klaus Iohannis, apel la adresa personalului din învăţământ şi a părinţilor să se vaccineze

VIDEO Klaus Iohannis, apel la adresa personalului din învăţământ şi a părinţilor să se vaccineze

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat un apel, joi, la adresa părinţilor şi a cadrelor didactice să se vaccineze anti-COVID, pentru a proteja în acest fel sănătatea adulţilor, dar şi a copiilor, care nu se pot imuniza.

"Faţă de anul trecut, avem însă la dispoziţie un instrument esenţial, care ne poate oferi garanţia că grădiniţele, şcolile şi universităţile vor funcţiona normal. Vaccinarea anti-COVID este singura soluţie eficientă pentru a creşte siguranţa elevilor, studenţilor şi a cadrelor didactice, pentru a ne asigura că revin în sălile de clasă într-un număr cât mai mare şi pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Fac un apel către părinţi, către personalul din învăţământ, să arătăm că ne pasă cu adevărat de şcoală şi de viitorul copiilor şi să ne vaccinăm! În acest fel ne protejăm atât pe noi înşine, cât şi pe cei mici, care nu au încă vârsta necesară pentru a se putea imuniza", a arătat preşedintele, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”