VIDEO La cum arată acum Podul Kerci, mulți chiloți sunt umezi la Moscova...

VIDEO La cum arată acum Podul Kerci, mulți chiloți sunt umezi la Moscova...

La cum arată acum Podul Kerci, mulți chiloți sunt umezi la Moscova...

Podul Kerci, structura care leagă rutier și feroviar Crimeea de Rusia, a fost zguduit sâmbătă dimineața de o explozie puternică, după ce un camion a fost detonat chiar în paralel cu un tren cu vagoane-cisterne de combustibil.

Pagubele de la Podul KerciFoto: Colaj foto

Momentul exploziei a fost surprins de camerele de supraveghere, iar după explozia propriu-zisă a avut loc un incendiu la trenul de cisterne care a avariat serios infrastructura feroviară.

În imaginile surprinse sâmbătă pe timp de zi, după stingerea incendiului, se poate vedea amploarea pagubelor.

Cel puțin două secțiuni din podul rutier s-au prăbușit în apă, iar podul feroviar a fost avariat destul de serios odată cu incendiul de la vagoanele cisterne, tren care deocamdată a rămas în loc pe șine.Comitetul Național Antiterorism (CNA) din Rusia, citat de Ria Novosti, a anunțat sâmbătă dimineață că un camion a fost aruncat în aer.

„La ora șase și șapte minute, pe partea auto a podului Crimeea dinspre partea peninsulei Taman , un camion a fost aruncat în aer, ceea ce a dus la aprinderea a șapte cisterne de combustibil ale unei garnituri de tren care se îndrepta spre peninsula Crimeea", se arată în raport.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…